Bulletstorm- ja Gears of War: Judgment -tekijöiltä uusi suurpeli PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Bulletstorm- ja Gears of War: Judgment -tekijöiltä uusi suurpeli PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle ja pc:lle

30.07.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Bulletstorm- ja Gears of War: Judgment -tekijöiltä uusi suurpeli PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle ja pc:lle

Bulletstorm- ja Gears of War: Judgment -räiskinnät kehittänyt puolalainen People Can Fly on vahvistanut työstävänsä täysin uutta suuren mittaluokan peliprojektia. Toistaiseksi nimetön peli on saapumassa niin pc:lle, suoratoistopalveluihin kuin myös uuden sukupolven konsoleille.

Tulevaa peliä kuvaillaan kunnianhimoiseksi toimintaseikkailuksi, jota työstetään yhdessä People Can Flyn Varsovan, Rzeszów'n, Newcastlen ja New Yorkin studioilla, joista projektin vetovastuu on jälkimmäisellä.

Just Cause 3:n tiimijohtajana ja ohjaajana aiemmin toimineiden David Grijnsin ja Roland Lesterlinin vetämä New Yorkin haara hakeekin parhaillaan uusia työntekijöitä, joten uuden julkistuksen on tarkoitus houkutella uutta verta studion riveihin. People Can Flyn tavoitteena on muuntautua lähivuosina useampaa peliä samanaikaisesti kehittäväksi studioksi, joten studioarmeijaa kasvatetaan myös viidennellä studiolla Montrealissa.

Uuden mysteeriprojektin ohella People Can Fly työstää parhaillaan toimintapeli Outridersia Square Enixille, jonka olisi tarkoitus ilmestyä loppuvuodesta pc:n ohella PS4:lle, PS5:lle, Stadialle, Xbox Onelle ja Xbox Series X:lle. Outridersista voi katsastaa Pelaaja.fin omaa pelikuvaa vaikkapa täältä.

Lähde: People Can Fly

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.