Bungie: ”Haluamme nousta yhdeksi maailman parhaimmista viihdeyhtiöistä” – kokonaan uusi peli tulossa ennen vuotta 2025

Bungie on asettanut itselleen korkeat suunnitelmat seuraavaksi viideksi vuodeksi.

1.10.2019 09:56

Bungien toimitusjohtaja Pete Parsons on paljastanut studion valmistautuvan kokonaan uuden pelin julkaisuun vuoteen 2025 mennessä osana yhtiön tavoitetta nousta ”yhdeksi maailman parhaimmista viihdeyhtiöistä”.

Parsons ei täsmentänyt sen tarkemmin tulevan projektin sisältöä, mutta hän avasi uudessa haastattelussa studion visiota itselleen seuraavaksi puolivuosikymmeneksi:

– Meidän täytyy rakentaa omaa julkaisutoimintaa, mutta yksi osa visiotamme on tulla useista sarjoista vastaavaksi viihdeyhtiöksi, Parsons sanoo.

Tätä tarkoitusta varten yhtiön täytyy ensin keskittyä Destinyyn ja muovata siitä sellainen peli, johon studio uskoo ja joksi he haluavat sen tulla. Tähän näkemykseen hän viittaa sanoin ”yhtenäinen kehittyvä maailma”.

Vuoteen 2025 mennessä Bungie toivookin saavuttaneensa tämän sekä julkaisseen samanaikaisesti markkinoille toisia pelisarjoja. Parsonin mukaan studio kulkee ”hyvin tiettyä polkua” pitkin mahdollistaakseen tämän.

Bungie ilmoitti viime vuonna lyöttäytyneensä yhteen kiinalaisyhtiö NetEasen kanssa, joka sijoitti studioon 100 miljoonaa dollaria auttaakseen ”meitä rakentamaan uusia maailmoja ja houkuttelemaan niihin niin vanhoja kuin uusia pelaajia”. Loppuvuodesta 2018 Bungie haki tavaramerkkiä potentiaaliselle peliprojektilleen Matter.

– Bungien pitkän ajan visio on mielestäni se, että meillä on Destinyn kaltaisia maailmoja, joihin on mukava mennä ja joissa rakentaa ystävyyksiä. Ja aiomme esitellä uusia maailmoja, joista ihmiset välittävät paljon, Parsons sanoo.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa