Bungie ja Destiny 2 -väki vetoavat tiedonlouhijiin – ”lopettakaa sisällön pilaaminen ja kunnioittakaa hauskanpitoa”

Bungie kehottaa myös olemaan ostamatta Spicy Ramen Coupon emblem-tunnusta.

23.6.2021 10:00

Bungie pyytää Destiny 2 -pelaajia olemaan ostamatta uutta Spicy Ramen Coupon emblem-tunnusta, ja tiedonlouhijoita olemaan pilaamatta kaikkien hupia.

Destinyn ympärillä pyörivät ongelmat alkoivat viikonloppuna, kun pelaajien ulottuville ilmaantui tieto uudesta julkaisemattomasta kosmeettisesta tuotteesta. Oleellisinta tähän tietoon liittyen oli vuotaneen emblem-tunnuksen omalle pelitilille lisäämiseksi keksitty keino. Innokkaimmat alkoivat käyttää sen saamiseen rahaa, jonka jälkeen Bungien työntekijät nostivat äläkän sosiaalisessa mediassa.  

– Älä osta Spicy Ramen Coupon emblem-tunnusta. Sen on tarkoitus olla ilmainen lahja Bungie-päivänä, meiltä sinulle. Tiedonlouhijat – lopettakaa sisällön pilaaminen, olipa kyse sitten tarinasta tai tunnuskoodeista. Tiedän, että voi olla jännittävää olla ensimmäinen ihminen, jolla on siistiä tietoa, mutta kunnioita hauskanpitoa, vanhempi yhteisöjohtaja dmg04 kirjoittaa Twitterissä.

Bungien työntekijät tuntuvat olevan hyvin yhtä mieltä siitä, että pelisisällön ennenaikainen vuotaminen tai mikä tahansa pilaaminen latistaa kaikkien tunnelman.

– En osaa kuvailla, kuinka pahalta meistä tuntuu Bungiella, kun asiat vuotavat ja pilaantuvat. Haluamme innostaa ja ilahduttaa kaikkia tarinoillamme ja sisällöllämme, Drewardo pelaajien tuen tiimistä toteaa.

Bungie-päivää vietetään 7. heinäkuuta. Perinteisesti luvassa on ollut kaikenlaisia pelinsisäisiä erikoistuotteita ja -tapahtumia.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa