Destiny 2 -fanien keskuudessa velloo tällä hetkellä varsin negatiiviset tunteet, sillä tuore Curse of Osiris -lisäys sulki sisältöä mikromaksujen taakse.

Nyt vaikuttaisi siltä, että kehittäjä Bungie olisi jatkamassa pelin kehitystä yhä enemmän pelaajia suututtavaan suuntaan. Tuoreen työilmoituksen mukaan studio nimittäin etsii riveihinsä ammattilaista jatkokehittämään Destiny 2:een kehityskulkua ja tavoitteellisuutta monetisaation avulla.

Työtoimenkuvaan lukeutuu muun muassa luoda useiden laajennusten ja kausien läpi kattava monetisaatiokokemus sekä auttaa suunnittelijoita kehittämään peliin tarvikkeita, jotka tukevat monetisaatiostregioita. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Destiny 2 -tiimiin haetaan mikromaksu- ja loottilaatikko-spesialistia.

Tieto on herättänyt vahvoja reaktioita, etenkin Star Wars Battlefront II:n mikromaksukohun jälkimainingeissa. Negatiivisuutta korostaa sekin, ettei Destiny 2 ole onnistunut pitämään aktiivisinta pelaajakuntaansa tyytyväisenä sisällöllään. Tuore Curse of Osiris -lisäys ei alustavien arvioiden ja Pelaajan toimituksen Destiny-fanaatikon kommenttien perusteella korjaa tilannetta.

Pelaaja-lehti seuraa tilanteen kehittymistä.

Lähde: Bungie Careers

Lisää luettavaa