Bungie lahjoitti aivoleikkauksesta toipuvalle erikoisaseen Destinyyn / Uutiset / pelaaja.fi

Bungie lahjoitti aivoleikkauksesta toipuvalle erikoisaseen Destinyyn

7.11.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
3

Reddit-käyttäjä Bkbunny87 on kertonut, miten hänen miehensä sai Bungielta erikoislahjan aivoleikkauksesta toivuttuaan.

Viimeisimmän seitsemän kuukauden aikana Bkbunny87:n aviomies Eric joutui käymään yhteensä seitsemässä aivoleikauksessa. Leikkauksen aikana hänen aivoistaan poistettiin harmaita aivosoluja. Tämä aiheutti sen, että Ericin muisti ei toiminut kunnolla. Hän ei aina muistanut vaimoaan tai edes omaa henkilöllisyyttään.

Eric oli hehkutellut neurologilleen Destiny-peliä. Neurologi arveli, että Destinyn pelaaminen voisi olla oiva tapa harjoittaa aivoja. Bkbunny87:n mukaan pelaaminen onkin auttanut hänen aviomiestään suoriutumaan jo paremmin arkipäivän askareista kuten ruuanlaitosta.

Bungie kuuli tarinasta, ja päätti lahjoittaa Ericille ainutlaatuisen Fate Of All Fools -scout rifle -aseluokan tussarin Destiny-maailmassa käytettäväksi. Kenelläkään muulla ei vastaavanlaista asetta Destinyssä ole. Bkbunny87 tosin epäilee, että ase saattaa olla mukana tulevaisuudessa julkaistavassa lisäosapaketissa. Tällä hetkellä hänen aviomiehensä on kuitenkin ainoa, joka kyseistä asetta pelissä käyttää.

Lähde: Eurogamer.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi

Tämän tyylisiä tarinoita olis enempikin kiva lukea :) hieno ele bungielta vaikkakin ei ehkä niin iso lahja ollut.

Käyttäjän ExponentialUrpo kuva
ExponentialUrpo

Sattui vielä olemaan 7 tuo leikkausten määrä.

Käyttäjän Ujo Piimä kuva
Ujo Piimä (ei varmistettu)

Nyt kaikki aivoleikkaukseen, niin saatte hianon pyssyn. Sitä paitsi moni täällä tarvitsee ihan tosissaan jonkinlaista aivoleikkausta. Miksi ei hoitaa kaksi kärpästä samalla iskulla? ;)

Nostoja