Bungie paljasti lukuja Destinystä - Pelaajamäärät melkoisia / Uutiset / pelaaja.fi

Bungie paljasti lukuja Destinystä - Pelaajamäärät melkoisia

23.12.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
9

Bungie on kertonut, että Destinyllä on ollut karvan alle 13 miljoonaa pelaajaa sen jälkeen, kun scifistinen räiskintä julkaistiin syyskuussa. Tarkka pelaajamäärä on 12 869 066. Yhteensä Guardian-hahmoja on tehty 22 932 276 kappaletta. Destiny-universumissa käy siis melkoinen mähinä.

Bungien mukaan yli 500 ihmistä työskentelee tälläkin hetkellä pelin, sen lisäosien ja tulevan jatko-osan parissa. Vault of Glassinin pääpahis Atheon on kukistettu 2,4 miljoonaa kertaa. Joulukuussa ilmestyneeltä The Dark Below -lisäriltä löytyvän Crota's Endin pääpahis Crota on kukistettu vasta 769 kertaa.

Lähde: Eurogamer.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Mitä! Ei voi olla totta, että noin vähän vasta Crotaa kukistettu! Se ei nimittäin oo mikään vaikea, varsinkin kun hardi ei oo vielä ees käytössä.

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Mitä! Ei voi olla totta, että noin vähän vasta Crotaa kukistettu! Se ei nimittäin oo mikään vaikea, varsinkin kun hardi ei oo vielä ees käytössä.

Ei se olekaan, oikea luku on jotain 100-200k välillä, tuosta oli joku twiitti jokin aika sitten. Samaan aikaan tietysti täytynee muistaa, että kaikki (ehkä peräti valtaosa?) ei lisäriä hanki, joten todellakaan yhtä moni ei tule kokeilemaan Crotaa, jos verrataan Atheoniin.

Itse nautin kyllä pelistä useamman sadan tunnin verran, mutta en todellakaan aio maksaa 20€ yhdestä raidista, yhdestä strikestä, kolmesta story missionista jotka eivät kestä yhteensä tuntiakaan ja kolmesta cruciblemapista joita en aio pelata kuitenkaan :P

Harmittaa sikäli, kun valtaosa kavereista osti sillon hypehöyryissään sen expansion passin kauan etukäteen, itsellä oli vähän kutina perseessä, ettei DLC tule tarjoamaan hintaansa nähden tarpeeksi, joten en ostanut etukäteen ja nyt en edes kuvittelisi ostavani. Mutta kun kaverit sen nyt jo hommasi niin siellä he taas pienen tauon jälkee tahkovat uutta lisäriä, kyllähän sitä mielellään mukana olisi, mutta tosiaan on niin huono hinta/sisältö-suhde tällä lisärillä

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Onkos tuo pelaajamäärä nyt niin kauhea ihme, ottaen huomioon markkinointikoneiston tehokkuuden. Ja ehkä osaltaan myös kehittäjän ammattitaidon.

Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
SamTheFurious82

Muistan kun eräs pelifirma julkisti tietoja mitenkä monta kilometriä olivat ihmiset ajaneet netissä ajopelissä, lukema oli jotakuinkin 63 kertaa Maapallolta aurinkoon ja takaisin, eli käsittämättömiä lukuja, olisi hauska kuulla lisääkin näistä luvuista eri pelien tiimoilta, hauskintahan on että tämä selkeyttää sitäkin että kyllä niitä pelaajien tekemisiä seurataan ympäriinsä, väitti kuka tahansa mitä "kuluttajasuojasta"
Olkoonkin nimettömänä mutta silti, ei jää asioita netissä salaisiksi millään muotoa.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

En oikein usko noiden numeroiden kertovan juurikaan mitään oikeista pelaajaluvuista. Todennäköisesti oikeasti levelöiviä ja sisältöä (mitä sisltöä?) grindaavia on alle miljoona.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä SamTheFurious82

-- hauskintahan on että tämä selkeyttää sitäkin että kyllä niitä pelaajien tekemisiä seurataan ympäriinsä, väitti kuka tahansa mitä "kuluttajasuojasta"
Olkoonkin nimettömänä mutta silti, ei jää asioita netissä salaisiksi millään muotoa.

Tuskin kukaan ajattelee että netissä pelatessa ei tietoa liikkuisi koko ajan edes takaisin, se on vähän niin kuin ideanakin netissä pelatessa olla yhteydessä muihin pelaajiin ja/tai serveriin. Offlinessa (ja offline-pelejä) voi pelata jos on foliohattu tiukalla.

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro
Lainaus käyttäjältä Core

Mutta kun kaverit sen nyt jo hommasi niin siellä he taas pienen tauon jälkee tahkovat uutta lisäriä, kyllähän sitä mielellään mukana olisi, mutta tosiaan on niin huono hinta/sisältö-suhde tällä lisärillä

Kannattaa muistaa, että sisältöä ei ehkä tulisi mitata pelkästään määrän/pituuden perusteella, vaan myös laadun. Kun huomioi, että Destinyn pääpelin helposti parasta antia oli Raid ja voin luvata, että uudempi versio on vielä parempi, niin kannattaa ehkä miettiä uudestaan sen 20 euron arvoisen lisärin sisältöä muutenkin kuin määrän perusteella :)

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

No sanotaan sit, että tuo lukema 769 on väärä. Missä viipyy oikaisu/korjaus!? Onko tän sivuston taso näin korkea?!

Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
SamTheFurious82
Lainaus käyttäjältä zappah

Lainaus käyttäjältä SamTheFurious82-- hauskintahan on että tämä selkeyttää sitäkin että kyllä niitä pelaajien tekemisiä seurataan ympäriinsä, väitti kuka tahansa mitä "kuluttajasuojasta"
Olkoonkin nimettömänä mutta silti, ei jää asioita netissä salaisiksi millään muotoa.Tuskin kukaan ajattelee että netissä pelatessa ei tietoa liikkuisi koko ajan edes takaisin, se on vähän niin kuin ideanakin netissä pelatessa olla yhteydessä muihin pelaajiin ja/tai serveriin. Offlinessa (ja offline-pelejä) voi pelata jos on foliohattu tiukalla.

Miksi se foliohattu aina tunkee esille ?
Minulle ei ole ollut koskaan ongelmana se että minun pelaamistani ehkä sivumennen tarkkailee joku, muille se tuntuu olevan kun asian nostaa esille.
Banniahan saavat ne jotka hakkeroivat pelinsä (jos pelistä välitetään) mikä on hyvä asia ja ei häiritse minua tippaakaan.

Nostoja