Bungie poistaa maksulliset loottilaatikot Destiny 2:sta / Uutiset / pelaaja.fi

Bungie poistaa maksulliset loottilaatikot Destiny 2:sta

27.02.2020 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
2
Destiny 2 -kuvakaappaus

Bungie ilmoittaa tuoreessa blogipostauksessaan hankkiutuvansa eroon Destinyn 2:n Eververse-markkinapaikan ristiriitaisesta loottilaatikko-ominaisuudesta. Destiny 2 -pelin ohjaaja Luke Smith kertoo seuraavaa.

- Kymppikaudella aiomme poistaa mahdollisuuden ostaa Bright Engrameja. Haluamme pelaajien tietävän ostettavien arvon ennen maksutapahtumaa. Bright Engramit eivät kunnioita aatetta, joten lopetamme niiden myynnin Eververse-kauppapaikalla. Engramit eivät poistu pelistä lopullisesti, vaan ovat jatkossakin saatavilla kausipassin ilmaispolulla.

Peli ei kuitenkaan luovu mikromaksuista täysin. Premium-valuutta Silveriä saa ostettua oikealla rahalla tulevaisuudessakin. Myöskään Eververse ei lopeta toimintaansa, vaan jatkaa kaupankäyntiä Silverillä.

Peliin on saatavilla noin 10 euroa maksava Fortnite-henkinen kausipassi, jolla pelaajat voivat avata kosmeettista sisältöä peliä pelaamalla.

Bungien päätös poistaa Bright Engramit myynnistä voi liittyä studion viime vuonna saavuttamaan eroon Activisionista. Ilman julkaisijan aiheuttamia tulospaineita, voi Bungie hellentää otetta mikromaksuihin.

Lähde: IGN, Bungie

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

En kyllä usko, että nuo engramit on muutenkaan olleet Bungielle kummoinen tulonlähde. Käytännössä noilla vain täydennellään kokoelmaa menneiden kausien lootin osalta ja kuten sanottua, Bright engrameja saa jo roppakaupalla season leveleitä kehittämällä.

Helppo siis luopua sellaisesta, joka tuskin tuottaa paljon mitään.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Loogista jatkumoa. Ei niitä laatikoita ostaneet kuin nyypät. Painotus on entistä enemmän nykyisten narkkareiden pitämisessä. Valtio voisi kyllä kieltää tuon ja tietenkin fortniten ja muut pahimmat.