Bungie tahtoo tietää, minne Destiny-pelaajat ovat kadonneet / Uutiset / pelaaja.fi

Bungie tahtoo tietää, minne Destiny-pelaajat ovat kadonneet

4.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7
Bungie tahtoo tietää, minne Destiny-pelaajat ovat kadonneet

Vaikka Bungien puolitoista vuotta vanha verkkoräiskintä Destiny hallitsee listoja edelleen, tuntuu pelaajien menetys silti pahalta.

Bungie onkin nyt ryhtynyt kartoittamaan, miksi pelin ostaneet lopulta luovuttavat sen suhteen. Destiny-pelaajille on lähetetty viimeisen viikon ajan aalloittain sähköposteja, jotka pureutuvat mahdollisten ongelmien ytimeen yksinkertaisin kyselyin. 

Kyselyistä ensimmäinen tiedustelee suoraan, kuinka hauskaa pelaajilla oli viimeisimmän Destiny-sessionsa parissa. Halutessaan Bungielle voi kertoa ajatuksistaan vapaamuotoisesti, mutta huomattavasti yksityiskohtaisemmin asiaa käsittelee toinen kysely, jota on lähetelty viime aikoina Destinyn hylänneille pelaajille. Kysely listaa erilaisia syitä hiljaisuudelle: kiinnostuksen lopahtamisesta voi halutessaan syyttää muun muassa liiallista vaikeutta, sisällön puutetta, muiden pelaajien ääliömäisyyttä tai epämiellyttäviä päivityksiä. 

Päämääräkseen Bungie ilmoittaa paremman pelikokemuksen tarjoamisen, vaikka tiedossa ei olekaan, kuinka palautetta aiotaan varsinaisesti soveltaa. Suoraan pelin pölyttymään jättäneiltä pelaajilta saadut parannusehdotukset lienevät kuitenkin arvokkaita studion arpoessa seuraavia liikkeitään.

Destinyn tulevaisuudesta saatetaan kuulla seuraavaksi ensi viikon torstaina, kun Activision julkaisee tuoreimman finanssipäivityksensä.

Lähde: GameSpot, GamesRadar, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

En ole pelannu kyseistä peliä mut luulis et tosta räiskinnästä on vähän ylitarjontaa markkinoilla. Ite ainakin alkanu leipiintyyn siihen jo.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Höh, pitihän se arvata että pelaajat kaikkoavat heti kun mä alan pelaamaan. Pelkäävät saavansa Cruciblessa turpaan.

Oikein mainio scifiräime. Ei millään jaksa modernia sotaa, aina piristää kun hieman jotain erilaista. Skillit tuovat myös mukavaa arvaamattomuutta PvP:hen, vaikka tietty one-shottaavat superit välillä ketuttaakin.

Käyttäjän Ripper kuva
Ripper

Ite en ainakaan enää jaksanu pelata viikosta toiseen samaa raidia kolmella hahmolla siinä toivossa, että josko sieltä nyt tulis se parempi armori/ase/ghosti. Typerää että levutus sidottu tuuriin, mutta itseppähän ovat valinneet kyseisen mekanismin. Omasta mielestä turha tuommosessa tilanteessa itkeä pelaajien perään, jos ei vaan jaksa ja kiinnosta ni minkäs teet, paljoako yks kysely siinä enää auttaa.
Mainittakoon nyt vielä, että peli lojunut usean kuukauden tyhjänpanttina pölyyntymässä. Syy tähän on se, että pelillä ei ollut minkäänlaista jälleenmyynti arvoa johtuen aktivointikoodista, typerää!

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Reilu vuosi ollu nyt taukoa 431,5h rupeaman jälkeen. Joskus vielä ajattelin peliin palata, mutta kymmenen kertaa vähemmällä ajalla, jolloin puhuttaisiin vain joistain kymmenistä tunneista. Oon aina tykännyt nettipelien elinkaarten loppuvaiheista, koska silloin vain peleille uskollisimmat ovat jäljellä. Ajatus pian sulkeutuvasta pelimaailmasta ja kun olet siellä viimeisten joukossa... siinä vain on jotain! Se on tunnetta.

Käyttäjän jam0 kuva
jam0

Tulihan tuota ensimmäiseen DLC:hen asti pelattua. Crusible oli mukavaa pelattavaa, erityisesti pidin Iron Bannerista. Kuitenkin parhaimmat varusteet sai raideista, eikä peliseuraa ollut ja tuntemattomien kanssa pelaaminen oli hankalaa sekä lopulta vituttavaakin, kun heidän mielenkiintonsa opastamiseen tyssähti. Tähän se lopulta vaimeni, eikä siitä ole tullut palattua enää pelin pariin. Ihan hyväkin, sillä nyt on tullut pelattua muitakin pelejä. Tuo grindaaminen ilman raideja vei kuitenkin aikaa melko lailla.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näin MMO-peleille käy.

Käyttäjän theEternal kuva
theEternal

No itsellä on ongelmana lähinnä aika. Jos kaikki pelaamiseen oleva aika menee yhteen peliin niin eihän se kivaa ole. Aloin itse olemaan pelissä jopa pvp:ssäkin ihan kohtuullisen hyvä, mutta halu pelata muitakin pelejä vei mukanaan joten siksi on vähän jäänyt. Kaikki MMO-pelit ja sen henkiset pelit vievät kuitenkin aika paljon aikaa että niissä kehittyy/saa hyvät gearit. Pelaisin mielelläni monia muitakin MMO-pelejä, mutta kun on töitä, kaksi lasta ja kaksi koiraa niin se aika pelaamiselle on välillä kortilla.

Nostoja