Burning Crusaden toinen pelaajarotu paljastettu / Uutiset / pelaaja.fi

Burning Crusaden toinen pelaajarotu paljastettu

11.05.2006 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
5

Verkkoroolipeli World of Warcraftin tulevan lisäosan Burning Crusaden toinen uusi pelaajarotu on paljastettu. Kuukausien arvailuiden, veikkausten ja spekulaatioiden jälkeen pelin omilta kotisivuilta selviää, että Alliancen riveihin liittyvät draeneit. Monille pelaajille tämä ei kuitenkaan ole mikään kovin suuri yllätys, sillä juuri draeneit ovat olleet veikkauksissa ja arvailuissa vahvoja ehdokkaita.

Draeneit ovat WoW:in historiassa demonisen Eredar-lajin jälkeläisiä, ja asuttavat örkkien ja hyrmien kanssa Draenoria. Kyseinen alue toimii Burning Crusade –laajennusosan tapahtumapaikkana.

Draeneit ovat örkkien verisiä vihollisia ja ajautuvat vastustamattoman verenhimon valtaan aina örkkien läsnäolon havaitessaan.

Burning Crusade tuo myös Horden puolelle uuden pelattavan lajit, verihaltijat. Kyseinen laji paljastettiin kuitenkin jo viime vuoden lopulla.

World of Warcarft: The Burning Crusade julkaistaan loppuvuodesta.

draenei.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kono kuva
Kono

Verihaltiat, ei verihaltiJat. ;)

Itsekin olen vähän veikkaillut tuota draeneita uudeksi roduksi. Onpahan ainakin erilainen Alliance-rotu. :D

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

"Erilainen"?

Öööö...nyt on kolme haltioiden rangalla varustettua rotua. Just...no.

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Hei jeah, toimituksen veikkaukset osuivat oikeaan :D

Käyttäjän Kono kuva
Kono

Erilainen siis sillä tavalla, että nuo ovat mielestäni melko kaukana ihmismäisyydestä, toisin kuin muut Alliancen rodut. Nuo ovat sitäpaitsi rumiakin, ei muut juuri ole.

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Ai. Minusta kun ei koko rodussa ole muuta "erilaista" kuin nimi. Muutenhan ne näyttävät kirkkaansinisiltä sarvilla varustetuilta haltioilta.