Burnout-kehittäjän seuraava peli paljastui? / Uutiset / pelaaja.fi

Burnout-kehittäjän seuraava peli paljastui?

29.12.2008 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
33

Burnout-sarjasta tutun Criterion Gamesin huhutaan työstävän jatko-osaa PlayStation 2:lle ja Xboxille julkaistulle Black-toimintapelilleen. FPS-pelin jatkon kerrotaan olleen hetken aikaa listattuna Criterionin kotisivuilla.

Raporttien mukaan Black: Second Mission -niminen peli oli listattuna PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle. Criterion kertoi aiemmin tänä vuonna, ettei vielä silloin työstänyt Black 2:ta. Mikäli huhu pitää siis paikkansa, kehitys ei todennäköisesti ole vielä pitkällä. 

Lähde: CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti jos uusi Black tulee niin siinä ei tarvitsisi käyttää aina kokonaista AKn lipasta yhteen vihuun...

Mitenkäs Pelaajalehden toimituksen joululomailut meni? 8)

Käyttäjän Templar kuva
Templar

Vihdoinkin! Tätä on odotettu jo ensimmäisen Blackin läpiipeluun jälkeen!

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Tämä oli jo tiedossa,mutta varmaahan se ei ikävä kyllä vielä ole. Ensimmäisen Blackin pelasin ps2 ja olihan se ihan sika hyvä peli.

Käyttäjän Tahvero kuva
Tahvero

Blackin jatko-osa? Nyt puhutaan asiaa! Toivottavasti asia varmistuisi pian ja peli saisi virallisen julkaisupäivän.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Hyvä juttu jos näin on asia. Blackia en tosin ole pelannut kuin kerran Pelaajan mukana tulleen demon verran, mutta ihan siistiä äksöniä se oli silloin. Jatko-osaa odotetaan innolla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jes tuleehan tämäkin. Ykkösen pelailin läpi ja mahtava oli. Ei enää Burnoutteja, vaan Black 2 jessssssss!

Käyttäjän Intrasigent kuva
Intrasigent

Blackia en koskaan ostanut, enkä kyl jatko-osaakaan mitenkään ihmeellisemmin toivo. Jos peli kuitenkin tulee - ja jos se on hyvä - niin vois sen ostoo harkitakin. Riippuu aikas paljon siitä, mihin suuntaan sarjaa alettais kehittämään. ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämä tuorein huhu kumottiin jo ennen tämän artikkelin Suomennosta.

Käyttäjän Packie kuva
Packie

Eka Black tuli ostettua mutta se oli omasta mielestäni vähän liian vaikea, eli jos vaikeustaso on laitettu pienemmäksi niin ostoon menee.

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Black oli, graafisesta komeudesta huolimatta, ehkä viime generaation rasittavin putkijuoksu. Tehtävät olivat yksinkertaisuudessaan liian pitkiä. Vaikka tehtävää löytyi, ei ensisijaiselta reitiltä tarvinnut juuri poiketa kun jatkuvasti eteen juoksevat vihollisjoukot rynnivät kohti. Eikä sillä, että peli olisi ollut liian vaikea: tunnin pituinen taistelujakso kolmella checkpointilla antoi pelaajalle burnoutin, ja ei, en viittaa Criterionin toiseen sarjaan.

Vielä olisi pari tehtävää alkuperäisestä Blackista pelaamatta ja luulen että pelaamatta jää. Paremmalla tahdituksella jatko-osasta saattaisinkin tulla jotain, onhan Criterionilla ainakin taitoa, mutta en voi sanoa odottavani jatko-osaa innolla.