Burnout-konkarit suunnittelevat henkistä seuraajaa rakastetulle autopelisarjalle / Uutiset / pelaaja.fi

Burnout-konkarit suunnittelevat henkistä seuraajaa rakastetulle autopelisarjalle

2.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Reilu vuosi sitten muodostettu brittiläinen pelistudio Three Fields Entertainment on suunnittelemassa henkistä seuraajaa Burnout-autopelisarjalle. Studio on ilmoittanut aikeistaan virallisella Twitter-tilillään, jossa se on myös pyytänyt pelaajia kertomaan oman mielipiteensä siitä, pitäisikö uuden pelin seurata tyylillisesti enemmän Burnout 2:ta, Burnout 3: Takedownia vai Burnout Revengea.

Three Fieldsin ilmoitus on siinä mielessä mielenkiintoinen, että studion ovat perustaneet aikoinaan Burnout-kehittäjä Criterion Gamesia rakentamassa olleet Alex Ward ja Fiona Sperry. Sarjan tuntemuksesta Three Fieldsilla ei pitäisi olla ainakaan siis erityisesti pulaa.

Burnout Paradisen tapaista avoimen maailman peliä Three Fieldsilta ei tosin kannata odotella. Syynä on studion pieni koko, jollaiselle avoimen maailman pelin tekeminen tulisi olemaan hyvin haastavaa.

Vielä toviin Three Fieldsin Burnout-seuraajaa ei myöskään kannata odottaa kauppoihin. Ensi alkuun studio on vielä julkaisemassa ensi vuoden keväällä ensimmäisen pelinsä, jonka on määrä olla jonkinainen moninpelivetoinen urheilunimike.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No Burnoutille tuskin enää koskaan on virallista jatkoa luvassa, niin hyvä että vanhat tekijät ovat ovat päättäneet kuitenkin vielä yrittää henkisen seuraajan parissa. Vaikka NFS oli aina se EAlle se menestyneempi sarja, niin Burnoutilla oli kuitenkin se oma laaja fanikuntansa ja käsittääkseni kritiikistä huolimatta Paradise vieläpä myi melko hyvin, joten sikäli käsittämätöntä, että Burnout päätettiin jäädyttää kokonaan....Kyllä markkinoilla aina tilaa on Burnoutin ja Wreckfestin kaltaisille peleille.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Viimeksi pelaillut Burnout Crashia ja jo se pikkupeli oli sen verran viihdyttävä, että miksipä ei lisää Burnoutia.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Mainiota!

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Vihdoinkin!!

Nostoja