Syyrian siirtolaisten elämää pelillisin keinoin käsittelevä Bury me, My love on saanut julkaisupäivän Android- ja iOS-laitteilla. Ranskalaisten indiekehittäjien The Pixel Huntin ja Figsin luomus ilmestyy App Storeen ja Google Play -kauppaan 26. lokakuuta kertamaksulla varustettuna.

Tarinan Bury me, my Love kertoo syyrialaispariskunnasta Nourista ja Majdista, joista Majd on joutunut jumiin sodan runtelemaan kotimaahansa tämän vaimon ollessa vuorostaan pakomatkalla. Pelin kerronta tapahtuu näyttävän taiteen ja hyvin WhatsApp-henkisen viestintäsovelluksen voimin pelaajien päättäessä Majdin roolissa, mitä tämä milloinkin kirjoittaa vaimolleen erilaisissa tilanteissa.

Bury me, my love tarjoaa parikin tapaa kokea tarinan. Pelin voi toki pelata läpi ilman minkäänlaisia taukoja, mutta halutessaan päälle voi kytkeä myös tilan, jossa aika kuluu realistisemmin. Erikoistilassa viestien vastaanottamisessa voi välillä mennä esimerkiksi tunteja, mitä käytetään hyväksi pelin tunnelman rakentamiseen.

Bury me, my Loven on tarkoitus saada traileri lähempänä julkaisua. Pelikuvanäytteen voi kuitenkin jo ottaa oheisilla maistiaisanimaatioilla.

Lähde: The Pixel Hunt

Lisää luettavaa