Call of Duty: Black Ops Cold War ja Modern Warfare sulautuvat yhteen Warzonessa joulukuussa - luvassa tuplamäärä aseita / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Black Ops Cold War ja Modern Warfare sulautuvat yhteen Warzonessa joulukuussa - luvassa tuplamäärä aseita

31.10.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Call of Duty: Black Ops Cold War, Modern Warfare, Warzone,

Ensi kuussa saapuva Call of Duty: Black Ops Cold War sulautuu ilmaiseksi pelattavaan Warzoneen vielä loppuvuodesta.

Julkaisija Activisionin tulosjulkistuksessa esiintyneen toimitusjohtaja Bobby Kotickin mukaan Call of Duty: Black Ops Cold War -sisältö ei yhdisty Warzoneen vielä julkaisunsa yhteydessä, vaan joulukuussa pelin ensimmäisen kauden käynnistymisen myötä. Tuolloin pelaajat voivat käyttää Black Ops Cold Warista tuttuja aseita ja operaattoreita Warzonessa samaan tapaan kuin Modern Warfarenkin kanssa. Molempien pelien valikoimat tulevat kuitenkin saataville erillisinä, eikä aseita ja perkejä voi tiettävästi yhdistellä pelien välillä. Kotickin mukaan kehittäjät tarkentavat vielä yksityiskohtia pelien sulautumisesta lähiviikkojen aikana.

Call of Duty: Black Ops Cold War julkaistaan 13. marraskuuta. Peli saapuu pc:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, sekä Xbox Series S:lle ja X:lle.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Ei pöllömpää. Vielä kun yhdistäisivät moninpelinkin, niin kelpaisi. Pelit paisuvat nykyään aika isoiksi ja jos oltaisiin menty vanhemman kaavan mukaan, niin tänä vuonna olisi ollut Sledgehammerin vuoro ja ensi vuonna Treyarch. Beettaa pelatessa huomasi pelillisiä repsahduksia siellä ja täällä, vaikka kokonaisuus toimi. Infinity Ward sai itselleen kolme vuotta aikaa kehittää MW:n, mutta Treyarch jäi tämän omallaan kahteen.

Niinpä voisivat yhdistää voimansa ja tehdä vaikka yhden Codin per joka toinen vuosi ja tukea siinä sivussa Warzonea jatkuvasti. Moninpeliin sitten vanhoja ja uusia karttoja molemmilta ja muutakin sälää menneistäkin peleistä. Eihän se bisnesmielessä ideaali tilanne olisi, eikä varmaan kaikki fanitkaan pitäisi, mutta parempi sekin kuin pakolla ulos tuutattu seuraava peli. Nimittäin pitkästä aikaa tuntui beta äväsen mehhiltä ja olen kuitenkin jo vuosia pitänyt Treyarchin Codeista IW:tä enemmän Blackopsista asti.

MW oli sen verran hyvä kuitenkin, että minulle olisi ihan hyvin mennyt "sama" peli vielä toisenkin vuoden Treyn kartoilla, yksinpelillä, pelimuodoilla ja Zombeilla.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

joo kuka tätä viittii enää rahoittaa. en koe saavani enää tarpeeksi vastinetta viidelle kympille ostaessani täyshintaisen pelin pelkkää 6v6 team deathmatsausta varten saatikka että free riderit saa melkein samansisällön ilmaseksi battle royal iloitteluunsa.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0
Lainaus wlizer

joo kuka tätä viittii enää rahoittaa. en koe saavani enää tarpeeksi vastinetta viidelle kympille ostaessani täyshintaisen pelin pelkkää 6v6 team deathmatsausta varten saatikka että free riderit saa melkein samansisällön ilmaseksi battle royal iloitteluunsa.

Noh jos ostat codin vaan tuon yhden kyseisen pelimuodon takia, niin et varmasti saakaan vastinetta rahalle. Mutta me jotkut jotka pelataan tarinaa, zombieta ja mp:tä niin vastinetta löytyy. Codi on mennyt parempaan suuntaa tuomalla seasonit jossa paljon kerättää ilmaiseksi, kuin myös maksullisesti. (jos ostat yhden seasonin passin, niin saat siitä tarpeeksi cod pojoja että vois ostaa niillä seuraavan seasosin passin). Lisäksi loottilaatikot on poistuneet.

Nostoja