Call of Duty: Black Ops Cold War saapuu marraskuussa – tuttuja kasvoja ja valinnanvapautta tulossa 80-luvun sotakauhuilla / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Black Ops Cold War saapuu marraskuussa – tuttuja kasvoja ja valinnanvapautta tulossa 80-luvun sotakauhuilla

26.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Call of Duty: Black Ops Cold War, call of duty, Black Ops Cold War, Black Ops, Cold War, Raven Software, Treyarch, julkaisupäivä, activision, fps

Call of Duty: Black Ops Cold War on paljastettu virallisesti ensimmäisin yksityiskohdin ja kuvamateriaalein. Treyarchin ja Raven Softwaren yhteistyönä kehittämä ensimmäisen persoonan räiskintäpeli suuntaa ensin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 13. marraskuuta, mistä se jatkaa vielä myöhemmin Xbox Series X:lle ja PlayStation 5:lle.

Cold War seuraa tarinallisesti ensimmäistä Black Opsia ja tuokin takaisin sellaisia tuttuja naamoja kuin Alex Mason, Frank Woods ja Jason Hudson. 1980-luvulle sijoittuvassa räiskinnässä ohjataan yksinpelikampanjassa kuitenkin uutta pelaajan luotavissa olevaa hahmoa, jolle valitaan ulkoasun lisäksi muun muassa psykologinen profiili, jolla on pieniä vaikutuksia hahmon pelattavuuteen asti.

Valinnanvapauden pitäisi muutenkin olla iso osa Cold Warin kampanjaa. Useissa tehtävissä pelaajille tarjotaan vaihtoehtoisia tapoja suorittaa erilaisia asioita, mikä kulminoituu tarinan lopussa useisiin eri päätösmahdollisuuksiin. Yhtenä erikoisempana tehtäväesimerkkinä esiin on nostettu näin ennakkoon Moskovaan KGB:n päämajaan sijoittuva soluttautumisosuus, jossa aiheutetaan vihollislinjojen takana hallaa esimerkiksi myrkytyksen, kiristyksen ja tietovarkauden merkeissä.

Yksinpelikampanja on ollut nimenomaan Raven Softwaren käsialaa, kun taas Treyarch on ollut päävastuussa moninpelipuolesta. Moninpeli on määrä paljastaa kunnollisemmin vasta syyskuun 9. päivä, mutta jo nyt sen on luvattu tarjoavan alustojen välistä luotihippaa jopa eri sukupolvien välillä. Zombitila löytyy sekin ja kokemus sidotaan yhä osaksi myös Call of Dutyn Warzone-puolen kanssa.

Siirtymän uuteen sukupolveen Cold War hoitaa välimaksun kautta. Vaikka pelin PlayStation 4 -versio toimiikin PlayStation 5:llä taaksepäin yhteensopivuuden kautta siinä missä myös Xbox One -versio Xbox Series X:ssä, eivät PS4:n ja Xbox Onen perusversion ostajat saa itselleen veloituksetta pääsyä Cold Warin varsinaisiin PlayStation 5- ja Xbox Series X -versioihin. Tätä varten Activision myy pelistä noin 70 euron hintaista Cross-Gen Bundle -pakettia, joka kuuluu myös osaksi hajanaisia kosmeettisia lisiä sisältävään 90 euron Ultimate Editioniin.

Lähde: Activision Games Blog, Eurogamer, Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Ah, ihQ Black Ops, tähän tuli ihastuttua samantien aikoinaan ja tuli kesällä kokeiltua Steamissäkin, niin ykkönen pirun hyvä vieläkin. Ei siinä, BO2 taitaa olla ehdoton oma suosikki kaikista.

Tuo on ihan jees, että yhdistävät Warzonen kanssa, niin tuoretta pelattavaa on koko ajan, vaikka uusia pelejä tulisi. Täytyypä olla kuulolla syyskuu yhdeksäs.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus Kille

Ah, ihQ Black Ops, tähän tuli ihastuttua samantien aikoinaan ja tuli kesällä kokeiltua Steamissäkin, niin ykkönen pirun hyvä vieläkin. Ei siinä, BO2 taitaa olla ehdoton oma suosikki kaikista.

Tuo on ihan jees, että yhdistävät Warzonen kanssa, niin tuoretta pelattavaa on koko ajan, vaikka uusia pelejä tulisi. Täytyypä olla kuulolla syyskuu yhdeksäs.

Paras BO on se ykkönen edelleen, itse en pelaa warzonea koska battle royal ei kiinnosta pätkääkään, perus mp on hyvä kuten "ennen oli". uudempia codeja en omista kuin WWII en omista näitä remastereitakaan, vain alkuperäisiä..paras cod on järjestys Cod 2, Cod 4 ja Cod BO ja tässä järjestyksessä.

COD jotka omistan Cod 1-4, Waw, Bo 1-3, Mw 1-3 (original) ja erikoisemmat AW ja WWII. AW:nkin sain pojaltani lahjaksi aikanaan en siis ostanut sitä viimeinen ostos siis WWII.

Nostoja