Call of Duty: Black Ops IIII:n moninpelibetat käynnistyvät ensi kuussa – uutta battle royale -tilaa päästään testaamaan syksyllä

Call of Duty: Black Ops IIII:n betan tarkemmat aikataulut ovat selvillä.

14.7.2018 07:56

Activision on paljastanut tarkemmin Call of Duty: Black Ops IIII:n tulevien betojen aikataulut ja sisällöt, joiden kimppuun päästään elokuusta alkaen.

Betat käynnistyvät PlayStation 4:lle yksinoikeudella saapuvalla kolmipäiväisellä testisessiolla 3. – 6. elokuuta. Yksinoikeusperiodi lakkaa viikkoa myöhemmin 10. – 13. elokuuta, jolloin myös pc- ja Xbox One -pelaajat pääsevät sotimaan verkossa. Tosin pc:llä 10. päivän karkeloihin vaaditaan early access -pääsy.

Moninpelibetoissa päästään räiskimään kuudessa eri kartassa, joista kahta ei ole vielä julkistettu virallisesti. Pelimuotoina toimivat Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy ja Control. Hahmoluokkina nähdään puolestaan Nomad, Prophet ja kolmas julkistamaton spesialisti.

Upouutta Blackout-pelitilaa päästään testaamaan puolestaan syyskuussa, mutta Activision ei antanut tälle betalle vielä sen tarkempaa aikataulua. Myös lisätietoja luvataan saatavan myöhemmin.

Call of Duty: Black Ops IIII julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 12. lokakuuta.

Lisää luettavaa