Call of Duty -huijausohjelmien kehittäjä pyysi pelaajilta anteeksi Activisionin oikeushaasteen myötä / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty -huijausohjelmien kehittäjä pyysi pelaajilta anteeksi Activisionin oikeushaasteen myötä

31.08.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Merkittävä Call of Duty -huijausten kehittäjä on laittanut pillit pussiin Activisionin oikeushaasteen vuoksi.

Mm. Call of Duty: Modern Warfareen ja Warzoneen huijauksia kaupitellut CxCheats-sivusto on kertonut Discord-kanavallaan päättävänsä Call of Duty -huijausten kehittämisen ja tukemisen. Sittemmin suljetulla kanavallaan sivuston edustajat pyysivät myös anteeksi Call of Duty -pelaajille aiheuttamaansa haittaa. Kirjoitushetkellä huijaussivusto ei ollut saatavilla verkossa, mutta toistaiseksi palvelun sulkemisesta ei ole saatu vahvistusta. Sivuston kerrotaan kaupitelleen Call of Duty -huijausten ohella myös esimerkiksi Apex Legends- ja PUBG-huijausohjelmia.

Call of Duty: Modern Warfare ja ilmaiseksi pelattava Warzone ovat kärsineet etenkin pc:llä huijareista julkaisustaan saakka. Merkittävän huijauskauppiaan toiminnan päättäminen on ainakin osavoitto Activisionille, mutta nähtäväksi jää, kuinka kauaskantoisia oikeusjutun vaikutukset ovat. 

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0

Kyllä tässä kohtaa turha odottaa mitään anteeksia antoa, on tuon huijausohjelma pilannut miljoonien pelit. Toivottavasti Activision vie oikeuteen asti. Varmasti on tehnyt voittoa näillä ohjelmilla. On se kurjaa ku nykyään porukka ei jaksa kehittyä peleissä vaan mennään sillä "kaikki mulle heti" periaatteella tai sitten vaan halutaan kiusata.