Call of Duty: Mobile valmistautuu valloittamaan mobiililaitteet – uusi traileri esittelee pelin antia / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Mobile valmistautuu valloittamaan mobiililaitteet – uusi traileri esittelee pelin antia

16.05.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Activisionin alkuvuodesta julkistama Call of Duty: Mobile on saanut uuden trailerin valmistautuessaan soft launchiin alkavan kesän kynnyksellä.

Yhtiön mukaan pelin Android-pohjainen beta on käynnistetty jo valikoiduissa maissa, mutta Activision ei kertonut sen tarkemmin, mitkä maat kuuluvat kuuluvat soft launchin alueelle. Suomalaiset eivät saa ladattua sovellusta ainakaan tällä hetkellä itselleen, mutta testejä on tarkoitus jatkaa pitkin kesää.

Call of Duty: Mobile perustuu Tencentin kehittämään vain Kiinan markkinoilla julkaistuun Call of Duty: Onlineen. Länteen saapuva ilmaispelattava mobiiliversio yhdistää pelisarjan aiempia osia yhteen tarjotakseen tutun kilpailullisen kokemuksen mobiililaitteilla.

Alla oleva traileri esittelee muun muassa pelin ulkoasua, karttoja, pelattavia hahmoja sekä aseiden kustomointia. 

Call of Duty: Mobile julkaistaan myöhemmin tänä vuonna iOS- ja Android-laitteille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän pikkis-95 kuva
pikkis-95

Ei.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Mobiililla on ylättävän epämukava pelata. Ensinnäkin joutuu olemaan säteilevän WiFi tai 4g yhteydenlähellä sille altistuen, mutta myös antenni kuumentaa kännykän epämukavan kuumaksi jo parinkymmenen minuutin sessioissa. Myös kontrolliton huonot ruudulla mutta padilla pelartaessa en usko olevan sen parempi.