Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered julkaistiin ajallisena PS4-yksinoikeutena – katso julkaisutraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered julkaistiin ajallisena PS4-yksinoikeutena – katso julkaisutraileri

31.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, Call of Duty, Modern Warfare 2, Campaign Remastered, Modern Warfare, Activision, beenox,

Useaan otteeseen julkisuuteen vuotanut Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered on nyt julkistettu ja julkaistu virallisesti. Peli on saapunut näin alkuun vain PlayStation 4:lle, josta se jatkaa Xbox Onelle ja pc:lle kuukauden viiveellä 30. huhtikuuta.

Modern Warfare 2 Campaign Remastered ehostaa niin graafisesti kuin ääniltä nimenomaan vuonna 2009 nähdyn klassikkoräiskinnän yksinpelikampanjan. Uusimisen takana on ollut Activision-studio Beenox, joka vastasi vuosi sitten myös Crash Team Racing Nitro-Fueledin työstämisestä.

Hintaa remasteroinnille kertyy noin 25 euroa. Se pitää sisällään myös uudessa Modern Warfare -pelissä ja Warzonessa käytettävän Underwater Demo Team Classic Ghost Bundlen, joka tarjoaa hieman ennen kaikkea kosmeettisiä lisäherkkuja pelaajien käytettäväksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Täytyy myöntää, että vaikka MW 2 oli aikoinaan kova tapaus, jäi se enemmän mieleen moninpelistä ja hillittömästä 1887-huugeliakimbosta. Peli sattui tulemaan hyvänä päivänä postissa aikoinaan ja silloin oli tapana pelata kamppikset läpi ja hypätä vasta sitten moninpeliin. Tämän kampanja menikin läpi yhdessä iltapäivässä veteraanilla, eli ei ollut kaikista pisin, vaikkakin parempi kuin monen muun Codin. Eli taitaa olla alelaarikamaa, kunhan ilmestyy ja odottelee oletettavasti kesään, tai ensi syksyyn.

Beenox on muuten auttanut Treyarchia ja Infinite Wardia kahtena edellisvuotena kääntämään Codinsa PC:lle. Sarja mennyt usein konsolit edellä ja tekijät olleet ylpeitä, kuinka hyvin käännökset ovat 1:1 konsoliserkkujen kanssa.

EDIT: Sen verran vielä, että Activisionin Call of Duty Russia -tili on kertonut, ettei Sony Interactive Entertainment suostu julkaisemaan peliä Venäjällä, koska No Russian -tehtävä on edelleen mukana. Activision on toistaiseksi todennut, että PC- ja Xbox-versiot julkaistaan.

Vähän hassua Sonylta, varsinkin tämmöisinä aikoina ja pelistä tosiaan tänä vuonna 11 vuotta aikaa. Kaiken kukkkuraksi optioneista sai valittua haluaako tehtävän pelata. No tulipahan jotain muutakin uutisseurattavaa tähän hetkeen.

Nostoja