Jo noin vuoden ajan huhuiltu Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered näyttäisi tekevän oikeasti tuloaan, sillä peli on listattu Euroopan ikärajalautakunta PEGI:n sivuille.

PEGI:n mukaan kyseessä on ainoastaan pelin yksinpelikampanjan remasterointi, joka käy itse asiassa yhteen aiempien huhujen kanssa. Muutoin sivulla mainitaan ainoastaan K18-ikäraja, julkaisualustana toimiva PlayStation 4 sekä julkaisupäivä 28. helmikuuta 2019, joka ei pitänyt paikkaansa.

Remasterointi on todennäköisesti tulossa myös pc:lle ja Xbox Onelle, vaikka näitä ei erikseen PEGI:n sivuilla mainitakaan.

Activision ei ole myöskään virallisesti julkistanut Modern Warfare 2:n remasterointia, joten uutinen kannattaa toistaiseksi pitää huhuna. PEGI on kuitenkin virallinen taho, joten merkit osoittavat julkistuksen suuntaan.

Ensimmäinen Modern Warfare tuotiin nykyisille alustoille remasteroituna osana Call of Duty: Infinite Warfarea vuonna 2016. Se julkaistiin myöhemmin myös itsenäisenä versiona.

Seuraavaa virallista Call of Duty -sarjan osaa ei ole vielä julkistettu. Huhut viittaisivat kyseessä olevan juuri Modern Warfare -sarjan jatko-osa tai mahdollisesti esiosa.

Lähde: PEGI

Lisää luettavaa