Call of Duty: Modern Warfare II:n ja Warzone 2.0:n seuraava vaihe on käynnistymässä.

Pelien toisen kauden Reloaded-vaihe alkaa huomenna. Kauden puolivälin päivityksessä pelaajat pääsevät käsiksi uuteen sisältöön niin moninpelissä, spec ops -yhteistyötilassa kuin Warzonessakin.

Spec Ops -pelaajille on tarjolla Atomgrad-raidin toinen jakso. Tässä osassa pelaajat jatkavat kolmihenkisissä tiimeissään karkuteillä olevan taistelukärjen metsästystä ohjussiilossa. Päivityksen myötä kaikki Modern Warfare II -pelaajat pääsevät käsiksi raidiin ilman erillistä tehtävänantoa, joka piti aikaisemmin ansaita pelaamalla.

Moninpeliin luvassa on uusi Himmelmatt Expo -kartta. 6 vs. 6 -kartalla taistelllaan eurooppalaiseen vuoristoon sijoittuvan konferenssikeskuksen ylellisissä puitteissa. Tulitaistelujen lomassa voi rentoutua keskuksen omassa kylpylä- ja saunaosastossa!

Warzone 2.0:ssa juhlistetaan Warzonen kolmevuotisjuhlaa. Pelaajille on luvassa juhlan kunniaksi ilmaisia esineitä pelin sisäisestä kaupasta. Lisäksi tarjolla on uusia haasteita asekuosien avaamiseksi. Kauden puolivälin uusi ase on Tempus Torrent -kivääri, joka tarjoaa tehokasta vahinkoa ja korkean tulinopeuden.

Lähde: PS Blog

Lisää luettavaa