Call of Duty: Modern Warfare II:n ja Warzone 2.0:n toisen kauden anti paljastettiin – tätä on luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Modern Warfare II:n ja Warzone 2.0:n toisen kauden anti paljastettiin – tätä on luvassa

9.02.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
0

Call of Duty -pelisarjan seuraavan kauden anti on vahvistettu.

Modern Warfare II:n ja Warzone 2.0:n kertaalleen viivästynyt toinen kausi käynnistyy ensi keskiviikkona. Uudella kaudella on luvassa tavalliseen tapaan liuta uutta sisältöä sekä hieman poikkeuksellisempi joukko merkittäviä uudistuksia.

Modern Warfare II:n verkkomoninpelaajille toinen kausi tarjoaa neljä uutta karttaa. 6v6-pelimuotoihin saadaan pelattavaa Dome- ja Valderas Museum -kartoista. Al Malik International ja Zaya Observatory taas ovat pelattavissa laajamittaisemmissa Ground War- ja Invasion-pelitiloissa.

Lisäksi kauden aikana saadaan pelattavaksi kaikkiaan kuusi uutta pelimuotoa. Kauden alussa tarjontaa täydentävät Infected, Gun Game ja Grind. Myöhemmin tarjolle tulevat Drop Zone, All or Nothing sekä One in the Chamber. Myös aikaisemmin vahvistettu rankattu moninpeli otetaan käyttöön toisella kaudella.

Battle royale -peli Warzone 2.0 ottaa toisen kauden myötä askelia kohti tutumpaa Warzone-pelikokemusta. 1 vs. 1 -formaattiin palaavan Gulagin ohella muutoksia tehdään inventaarionhallintaan. Pelaajat saavat jatkossa käyttöönsä vain vakiokokoisen repun, minkä toivotaan vähentävän tavaroiden hamstraamista ja helpottavan varusteiden hallintaa. Toisen kauden myötä kaikki pelaajat saavat käyttöönsä kolmen panssarilevyn suojaliivit, minkä myötä eri kokoiset suojaliivit poistetaan Warzone 2.0:n varustekierrosta. 

Warzone 2.0 saa myös uuden kartan toisella kaudellaan. Japanilaiseen linnoitukseen sijoittuva Ashika Island on Resurgence-pelimuodon varalle kehitetty kompakti kartta, joka on kuitenkin samalla 30 prosenttia suurempi kuin Warzonen aiemmat pienet kartat. Samalla palaa myös tuttu Resurgence-pelimuoto, jossa tiimin jäsenet pääsevät palaamaan taisteluun vielä kaatumisen jälkeenkin.

Muiden uudistusten ohella luvassa on kaikkiaan viisi asetta sekä uusi operaattorihahmo. Kauden antiin kuuluu myös joukko uutta kosmetiikkaa, jota voi hankkia niin rahalla kuin kausipassistakin.

Loput Call of Duty: Modern Warfare II:n ja Warzone 2.0:n toisen kauden uudistuksista löytyvät lähdelinkistä.

Lähde: Activision

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.