Call of Duty: Modern Warfare II:ssa on luvassa isoja uudistuksia – uimista, raideja, uusi kuvakulma ja Spec Opsin paluu

Call of Duty: Modern Warfare II tuo huomattavia uudistuksia pelisarjan kaavaan.

16.9.2022 16:01

Kehittäjä Infinity Ward on esitellyt liudan merkittäviä Call of Duty: Modern Warfare II -uudistuksia.

Ensi kuussa ilmestyvä räiskintäpeli tuo veden mukaan uutena pelillisenä elementtinä. Pelimoottoriuudistusten ansiosta pelin luvataan mallintavan veden käyttäytymistä aiempaa realistisemmin. Pelaajat voivat hyödyntää vettä myös piiloutumiseen ja pakenemiseen tai yllätyshyökkäysten tekemiseen. Osa aseista ja varusteista on käytettävissä myös veden alla, minkä kerrotaan tuovan uuden taktisen ulottuvuuden taisteluihin vesialueiden lähellä.

Modern Warfare II tarjoaa myös kokonaan uuden näkökulman Call of Dutyyn. Hahmon takaa kuvatusta näkövinkkelistä pelattaessa pelaajat näkevät enemmän ympäristöään, mutta joutuvat toki samalla luopumaan näkökentästä eteensä. Tähdättäessä kuvakulma siirtyy kuitenkin perinteisesti hahmon näkökulmaan. Uutta näkökulmaa ei kuitenkaan voi hyödyntää milloin vain haluaa, vaan moninpelissä se on saatavilla vain erillisissä pelilistoissa.

Moninpelin saralla luvassa on uutta yhteistyöpelattavaa paluun tekevän Spec Ops -pelitilan muodossa. Spec Opsin kerrotaan jatkavan pelin tarinaa kahden pelaajan yhteistyötehtävissä. Raidit taas ovat kokonaan uusia kolmen pelaajan yhteistyötehtäviä. Raidien kerrotaan edellyttävän tiimityöskentelyä ja strategista pulmanratkaisua intensiivisen taistelun lomassa.

Aikaisemmin Infinity Ward esitteli Modern Warfare II:n uudistettua Gunsmith-toimintoa, jonka luvataan tarjoavan ennennäkemätöntä asekustomointia. Myös battle royale -räiskintä Warzone 2.0 saa isoja uudistuksia ilmestyessään marraskuussa.

Lähde: Callofduty.com

Lisää luettavaa