Call of Duty: Modern Warfare ja Warzone juhlistavat Halloweenia kauhuelementeillä ja elokuvista tutuilla hahmoilla / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Modern Warfare ja Warzone juhlistavat Halloweenia kauhuelementeillä ja elokuvista tutuilla hahmoilla

20.10.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0
Saw, Texasin moottorisahamurhat, Call of Duty: Modern Warfare, warzone, activision, infinity ward

Call of Duty: Modern Warfaressa ja Warzonessa juhlistetaan Halloweenia kauhuelokuvien hengessä.

Tänään käynnistyvä Haunting of Verdansk -tapahtuma tuo mukanaan joukon Halloween-teemaan sopivaa sisältöä. Mukana on niin uusia pelimuotoja kuin  tuplakokemustakin, mutta tarjonnan erikoisempaa antia edustavat uudet asusteet. Pelaajat voivat nimittäin sonnustautua Saw- ja Texasin moottorisahamurhat -elokuvista tuttujen pahisten asuihin taistelukentällä. Tuttujen hahmojen ohella mukana on myös muuta sisältöä, kuten moottorisahamurhaajan käsiin istuva erikoiskahva konekivääreihin.

Warzoneen päivitys tuo myös uuden yötilan, jonka vihjaillaan tarjoavan kauhukokemuksia kuunvalossa. Warzonen taistelukentältä voi löytää myös karkki vai kepponen -teemaan mukautettuja varustelaatikoita, jotka voivat sisältää kosmeettisia bonuksia tai pelottavia kepposia. Kaikkien 16 bonusesineen löytäjille on luvassa lisäksi legendaarinen asepiirustus.

Haunting of Verdanskin teemasisällöt ovat saatavilla Call of Duty: Modern Warfaressa ja Warzonessa 3. marraskuuta saakka. 

Lähde: Callofduty.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja