Call of Duty: Modern Warfare kertoo nyt pelaajan kuolemien määrän – maksua vastaan

Aiemmissa Call of Duty -peleissä valmiina ollut tilasto löytyy uudessa versiossa nyt osana maksullista kosmetiikkapakettia.

14.12.2019 12:10

Call of Duty: Modern Warfaren verkkopelissä on nyt mahdollista seurata kuinka monta kertaa oma virtuaalisotilas on kaatunut taistelujen tuoksinnassa. Ominaisuudesta ei pääse kuitenkaan hyötymään ihan kuka tahansa.

Kuolemiensa määrän voi tarkistaa vain Time to Die -kellolla, jonka saa osana 10 kosmeettista lisäystä sisältävää Mother Russia -pakettia. Hintaa Äiti Venäjän kosmetiikkapakkauksella on 2000 Call of Duty -pistettä, jotka puolestaan voi hankkia PlayStation Storesta noin 20 eurolla tai ansaita peliä pelaamalla.

Aikaisemmissa Call of Duty -peleissä on ollut mahdollista tarkistaa kuinka monta tappoa ja kuolemaa pelaajalle on pelin aikana kertynyt pelin tulostaululta ilman erityisiä lisäyksiä. Uuden Modern Warfaren tapauksessa suurimassa osassa pelitiloja on tähän asti näkynyt itse pelaamisen aikana vain tapot ja tappojen avustukset. Kuolemien määrä on paljastettu vasta pelaamisen lopuksi.

Pelaajayhteisö ei ole ollut tyytyväinen kuolemalaskurin puuttumiseen. Infinity Wardin ja Activisionin ratkaisu piilottaa yksinkertainen ja aiemmin ilmainen ominaisuus maksullisen kosmetiikkapaketin sisälle ei sekään ole saanut positiivista vastaanottoa.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa