Call of Duty: Modern Warfare tarjoaa helpotusta operaattoritehtäviin / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Modern Warfare tarjoaa helpotusta operaattoritehtäviin

27.02.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Call of Duty: Modern Warfare on saanut uuden päivityksen, joka helpottaa operaattoritehtävien suorittamista.

Uusin Call of Duty: Modern Warfare -päivitys toi mukanaan uudistuksia pelimuotovalikoimaan. Mukana on esimerkiksi ajoneuvot poistava muunnelma 64 pelaajan Ground War -pelitilasta sekä Gunfight-kartta Bazaar. Isompi uudistus, joka helpottaa monien pelaajien tuskaa liittyy kuitenkin pelin haastetehtävien suorittamiseen.

Call of Duty: Modern Warfaressa pelaajat voivat avata uusia kosmeettisia vaihtoehtoja operaattorikohtaisia tehtäviä suorittamalla. Aikaisemmin tehtävä oli valittava erikseen, mutta uudistuksen myötä riittää, että pelaaja on valinnut käyttöönsä kyseisen operaattorin. Pelaajat voivat siis tästedes suorittaa operaattoritehtäviä samaan aikaan muiden haasteiden kanssa, mikä vähentää tehtävien suorittamiseen tarvittavaa peliaikaa.

Lähde: Infinity Ward

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Vieläkö operaattoreiden unlokkaamiseen ei tarvis niitä umpisurkeita cooppijuttuja vääntää niin ois jees. Ainaku koittanu pelata niin siellä on joku yks rando joka heti alkuun alkaa ampumaan, saa aikaan hälytyksen ja sitte pukkaa juggernauttia loputtomiin niskaan ja tehtävä on ihan törkeän vaikea päästä läpi. Vois edes pelata pienemmällä ku neljän partylla niitä niin auttas seki elämää. Kahden kaverin kanssa niitä muutaman kerran koitettu ja peli sitte nakkaa sen neljännen random tyypin sinne, tehtävä alkaa, hiippaillaan, kommunikoidaan, koordinoidaan nii eiköhän siellä se yksinäinen sheriffi ihan turhan takia ala ensimmäisen kolmen sekunnin aikana räiskimään ja tehtävä feilaa jo siinä.

Käyttäjän Masayards kuva
Masayards

Itellä ainakaan ollu mitään ongelmaa , kaikki heittämällä läpi , taidat ite olla umpisurkee

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri

Mw:n co-cop jutut olivat kyllä todella huonoja ja tylsiä... Tavallaan kiva että on vaikeutta, mutta randomilla tiimillä oli kyllä tosi vaikee päästä läpi niitä. Olisivat vaan tuonneet samanlaisen kuin Mw 2-3 coop missionit takaisin.