Call of Duty: Modern Warfaren korjausten ja päivitysten kehittymistä voi nyt seurata kuka tahansa – Gunfight-tila laajenee

Infinity Ward on raottanut verhoa Call of Duty: Modern Warfaren kulisseihin.

11.1.2020 12:01

Call of Duty: Modern Warfare on taas saamassa uuden päivityksen, ja samalla Infinity Ward on päättänyt kiittää aktiivista pelaajakuntaansa tekemällä kehitysprosessista aikaisempaa avoimemman. Uuden Trello-palstan kautta pelaajat voivat saada teknistä tukea sekä käydä katsomassa mitä kehittäjillä on työn alla ja mitkä ongelmat on huomioitu.

Infinity Ward kertoi asiasta eilen julkaisemassaan tiedotteessa, jossa se myös muistutti, ettei Trellossa ole näkyvillä kaikki mitä on tulossa tai mitä työstetään. Studio halusi kuitenkin pitää fanit paremmin ajan tasalla. Trelloa on mahdollista päivittää reaaliajassa, mutta tiedotteessa ei kerrota, tuleeko näin tapahtumaan. Infinity Ward kuitenkin muistuttaa, että siellä on syytä vierailla usein.

Tiedotteessa kerrottiin myös tulossa olevasta päivityksestä, jonka myötä pelaajat pääsevät ottamaan toisistaan mittaa Gunfight-tilassa kolmen hengen joukkueissa. Lisäksi Gunfight Tournament tekee paluun marraskuisen betansa jäljiltä, kunhan Infinity Ward saa sen bugit korjattua.

Tulossa on myös lisää loadout-paikkoja, erikoistapahtumia ja bugikorjauksia.

Lähteet: Infinity Ward, Trello

Lisää luettavaa