Call of Duty: Modern Warfaren päivitys pistää aseet taas kuntoon – Xboxilla riivaa valtava tiedostokoko

Call of Duty: Modern Warfaren uusin päivitys korjaa isoja ongelmia aiheuttaneen tekstuuribugin.

16.8.2020 13:01

Call of Duty: Modern Warfaren ja Call of Duty: Warzonen uusin päivitys korjaa paljon harmaita hiuksia aiheuttaneen tekstuuribugin, joka vääristi niin aseita kuin pelaajia. 

Bugi aiheutti ongelmia niin vääristyneitä aseita käyttäneille pelaajille itselleen kuin heidän vastustajilleenkin. Epämuodostuneiden möykkyjen takaa oli hankala tai jopa mahdoton nähdä eteensä, ja joissain tapauksissa asetta käyttänyt pelaaja näkyi muille vain mustana kuutiona, joka tunkeutui seinien ja muiden esteiden läpi. 

Korjausten saaminen pelaajille ei sekään ole sujunut täysin ongelmitta. Odottamaton bugi Microsoftin päivitysten toimitusjärjestelmässä on aiheuttanut Xboxille saapuneen päivityksen tiedostokoon paisumisen. Siinä missä PlayStation 4:lla ja pc:llä selvitään kaikissa tapauksissa alle kahden gigan latauksella, joutuvat Xbox One -pelurit lataamaan 66,3 gigatavun kokoisen päivityksen, joka pitää sisällään jo valmiiksi pelaajilla olevia tiedostoja. 

Infinity Ward kertoo tekevänsä tiiviisti töitä Microsoftin kanssa korjatakseen ongelmat päivitysten koon kanssa. Se myös muistuttaa, että Modern Warfaresta voi poistaa tiedostoja, joita ei halua enää käyttää. 

Vääristyneiden aseiden korjaamisen lisäksi päivitykseen mahtui myös muita pienempiä bugikorjauksia. 

Lähde: Infinity Ward

Lisää luettavaa