Call of Duty: Modern Warfaren uusin päivitys toi pelaajille varsijousen ja todellisia kauhunhetkiä / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Modern Warfaren uusin päivitys toi pelaajille varsijousen ja todellisia kauhunhetkiä

24.01.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0

Call of Duty: Modern Warfare sai eilisessä päivityksessä uutta sisältöä sekä ikävän yllätyksen.

Infinity Wardin räiskintäpelin uusin päivitys lisäsi peliin mm. varsijousen sekä lisää tallennuspaikkoja kustomoiduille hahmoluokille, mutta osa päivityksen asentaneista sai kokea melkoisia kauhunhetkiä pelin käynnistäessään. Pelaajat saattoivat nimittäin Call of Duty: Modern Warfarea käynnistäessään saada eteensä ruudun, jonka mukaan pelitiedot olisivat korruptoituneet. Viestin mukaan pelaajan olisi jatkaakseen resetoitava tasonsa ja avaamansa sisältö. Infinity Ward ohjeisti viestin saaneita pelaajia olemaan valitsematta kumpaakaan vaihtoehtoa ja vain sulkemaan pelin.

Infinity Wardin myöhemmin julkaiseman viestin mukaan tilanne ei kuitenkaan ole niin synkkä kuin viesti oli antanut ymmärtää. Mikäli pelaaja ehti resetoida tiedot, on peli tyhjentänyt esimerkiksi hahmoluokat sekä nollannut tilapäisesti käyttäjän taistelutilastot. Pelaajat voivat edelleen pelata Call of Duty: Modern Warfarea normaalisti, mutta tilastot voidaan joutua palauttamaan eilistä päivitystä edeltäneeseen tilaan korjauksen ilmestyttyä.

Lähde: Infinity Ward

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.