Microsoft on vakuuttanut pystyvänsä kääntämään Call of Dutyn myös Switch-konsolille.

Yhtiö on kertonut brittien kilpailuviranomaiselle CMA:lle antamassaan lausunnossa olevansa vakuuttunut siitä, että Call of Duty -pelit saadaan pyörimään myös Switchillä. Lausunto on annettu osana Microsoftin Activision Blizzard -kauppaan liittyvää tutkimusta, jossa Microsoft pyrkii vakuuttamaan, ettei kaupalla olisi kilpailua vääristävää vaikutusta.

Microsoft on jo aikaisemmin julkistanut tehneensä kymmenen vuoden sopimuksen Call of Duty -pelien tuomisesta Nintendon alustoille, mikäli kauppasuunnitelmat menevät läpi viranomaisten syynistä. CMA uumoili alkuperäisessä löydöksessään, ettei Call of Dutyn tuominen Nintendo-konsoleille ole varmaa etenkin Switch-konsoliin liittyvien teknisten rajoitteiden vuoksi.

Microsoft kertoo lausunnossaan luottavansa Activision Blizzardin kykyyn tuoda Call of Duty -pelit myös Switchille. Lausunnon mukaan Call of Duty: Warzonen pelimoottori on optimoitu pyörimään monipuolisella pc-kalustolla. Pelin todetaan pyörivän niin Xbox Onella kuin Switchiä vanhemmalla pc-kalustollakin. Lisäksi Microsoft huomauttaa Activisionilla olevan pitkä historia pelin optimoimisesta saatavilla olevalle kalustolle, minkä vuoksi yhtiö uskoo sekä Call of Duty: Modern Warfare II:n että Warzonen kaltaisten pelien olevan optimoitavissa myös Switchille.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa