Call of Duty -striimaaja ammuskeli vahingossa suorassa lähetyksessä - sai kenkää Twitchistä ja eSports-järjestöstä / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty -striimaaja ammuskeli vahingossa suorassa lähetyksessä - sai kenkää Twitchistä ja eSports-järjestöstä

9.03.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8

Call of Duty -ammattilaisstreamaaja Carl Riemer on joutunut vaikeuksiin toilailtuaan suorassa lähetyksessä.

Silminnähden päihtynyt Riemer kaivoi viime viikon lopulla Twitch-lähetyksessä esiin aseen, joka laukesi vahingossa hänen kädessään. Tapauksen jälkeen Riemer totesi hämmentyneenä olevansa varma tyhjentäneensä lippaan ennen tapausta.

Tilanteesta selvittiin onneksi ilman henkilövahinkoja, mutta Riemerin ura on kokenut ainakin tilapäisen kolauksen tapahtuman seurauksena. Riemerin Twitch-tili on laitettu toistaiseksi jäihin, minkä lisäksi eSports-järjestö SoaR Gaming kertoi pikaisesti poistaneensa Riemerin vahvuudestaan välittömästi. Riemer itse julkaisi tilanteen jälkeen videon, jolla hän kertoo ymmärtävänsä SoaRin päätöstä ja olevansa vilpittömästi pahoillaan tapahtuneesta.

Lähde: YouTube

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

No kiss kiss, no bang bang. Pitäähän sitä vähän rillutella sillon tällön mikäs siinä mutta pitääkö ne kaikki "parhaat ideat" tuoda koko maailman eteen pienessä tuubassa, Tiedä taustoista sitten mutta pitäisi olla yleensä sen verran tolkkua touhuissa ettei nyt aleta kännissä aseen kanssa riehumaan ja leikkimään tyyliin Fastshown Bob Flemingiä jne. Siinäpähän sitten anteeksipyytelee hamaan loppun asti, nooh oppiipahan poeka tästä varmaan jotain, toivottavasti. Pahapa sitä toisaalta mennä enää sanomaan et mitäs läksit soitellen sotaan kun on jo tortut housuissa ja hommat paketissa.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Luojan kiitos ettei luoti kimmonnut hauveleihin, 1000$ monitorin menetys kirpaisee varmasti silti.

Niinkuin Theodore Roosevelt kerran sanoi:
IMAGE(https://i.pinimg.com/originals/93/28/66/932866f43a8a0286d8091aadd68f9755.jpg)

Kyllä ihmiset virheitä tekee, kännissä erityisesti, se on eri asia oppiiko niistä. Credittiä siitä että myöntää virheensä, Twitch on täynnä itseään täynnä olevia toopeja ja thotteja jotka eivät ota vastuuta mistään, mielummin hänelle antaa toisen mahdollisuuden kun esim. DarksydePhil:ille tai Amouranth:ille.

(Muutama EDIT)

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson
Lainaus Brutal1ty

Luojan kiitos ettei luoti kimmonnut hauveleihin, 1000$ monitorin menetys kirpaisee varmasti silti.

Niinkuin Theodore Roosevelt kerran sanoi:
[img]https://i.pinimg.com/originals/93/28/66/932866f43a8a0286d8091aadd68f9755.jpg[/img]

Kyllä ihmiset virheitä tekee, kännissä erityisesti, se on eri asia oppiiko niistä. Credittiä siitä että myöntää virheensä, Twitch on täynnä itseään täynnä olevia toopeja ja thotteja jotka eivät ota vastuuta mistään, mielummin hänelle antaa toisen mahdollisuuden kun esim. DarksydePhil:ille.

Totta. Teddy oli viisas mies aka kova jätkä. Ja tosiaan unohtui mainita että onneksi ei kaveri osunut lemmikkeihinsä, hyvä kun huomasit! 👍💪

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Ei tarkistanut lippaan tilaa eikä myöskään irroittanut sitä aseesta leikin ajaksi.. toivottavasti ura ei kaadu tuohon, sillä monesti ihmisillä jää päälimmäiseksi mieleen vain ne negatiiviset asiat vaikka toinen olisi tehnyt kuinka paljon hyvää.
En siis ole koskaan seurannut kyseistä sisällöntuottajaa mutta toivottavasti hänelle ei koidu tästä pidempiaikaista sanktiota.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Idiootit ja aseet ei oikein sovi yhteen.

Käyttäjän TAILGUNNER kuva
TAILGUNNER

Kertoo jo aika paljon kaverin pääkopasta jos tuo ylipäätäänsä aseen näytille livelähetykseen, varsinkin twitch:ssä.

Kannattaisi varmaan kahteen kertaan vähän miettiä, että mitäs sitä on oikein tekemässä.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Typerä temppu, mutta luulisi tyypille olevan jo melkoinen rangaistus se, että kaikkialla netissä ollaan hänelle naureskeltu. Eiköhän tuosta opi.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Kännipäissä tehty pyssyn kanssa elvistely (ja tässä tapauksessa myös toilailu) eivät niinkään ihmetytä.

Samaa en voi kuitenkaan sanoa tuosta valokuvan kengästä: hyvä mies, miksi ihmeessä sinulla on laamakuvioinen kenkä/tohveli keskellä työpöytää? Noin niinku kännisäheltäjän logiikalla selitettynä?