Call of Duty: Vanguard juhlistaa joulun tuloa – ota verkkomoninpeli kokeiluun ilmaiseksi tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Vanguard juhlistaa joulun tuloa – ota verkkomoninpeli kokeiluun ilmaiseksi tällä viikolla

14.12.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Call of Duty: Vanguardin ja Warzonen tämänvuotinen joulutapahtuma käynnistyy tällä viikolla.

Ylihuomenna virallisesti käynnistyvä Festive Fervor -tapahtuma sisältää jouluteemaan soveltuvia haasteita sekä kosmeettisia varusteita. Mukana on esimerkiksi Elf Team Six -metsästystä, jossa pelaajien on etsittävä kentissä piileskeleviä tonttuhahmoja palkintojen ansaitsemiseksi.

Krampus-hahmon taas kerrotaan vaanivan pelaajia, jotka eivät osallistu tehtävien suorittamiseen tai tyytyvät vain väijymään nurkissa tappomatsien aikana. Armageddon Mode -pelitilassa taas on tarjolla tuutin täydeltä tappoputkipalkintoja, joiden hallinnasta pelaajat pääsevät kilvoittelemaan.

Festive Fervorin myötä kaikille tarjotaan lisäksi tilaisuus kokeilla Call of Duty: Vanguardin moninpeliä ilmaiseksi. Ilmaiskokeilu käynnistyy 16. joulukuuta ja päättyy 21. joulukuuta. Tapahtuman tarjonta on tarkastettavissa kokonaisuudessaan lähdelinkistä.

Lähde: Activision

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Pystyyköhän TÄTÄKÄÄN pelaamaan kaverin kanssa? Aiempi ilmaisviikonlopu heitti erroria ja tekstin että tämä sisältö on lukittu, kun yritti kaverin kanssa hakea peliä. Yksin toimi kyllä.

Nostoja