Call of Duty: Warzone näyttäisi saavan uuden pelialueen, datalouhijat paljastivat / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Warzone näyttäisi saavan uuden pelialueen, datalouhijat paljastivat

3.12.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Black Ops Cold War, Activision, Infinity Ward, Treyarch

Call of Duty: Warzonen tiedostot ovat paljastaneet ennalta pelin tulevan päivityksen antia.

Peliä penkoneet datalouhijat ovat paljastaneet Call of Duty: Warzonen uumenista kuvan pelin uudesta pelialueesta. Rebirth Islandiksi nimetty pelialue näyttäisi pohjautuvan Call of Duty: Black Ops 4:n Blackout-pelitilasta tuttuun Alcatraz-karttaan. Uuteen saarialueeseen on viitattu aikaisemmin myös Call of Duty: Warzonen tiekartalla, josta paljastui osittain peitetty viittaus Vozrozhdeniya Islandiin, joka kääntyy englanniksi juurikin Rebirth Islandiksi.

Rebirth Island on osa Call of Duty: Warzonen kytköstä Call of Duty: Black Ops Cold WariinCall of Duty: Black Ops Cold War -sisältöä alkaa saapua Warzoneen ensi torstaista alkaen.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Tuntuupi jo että warzonen myötä pelisarja ampuu itseä nilkkaan.
En usko ilmaispeli mallin soveltuvan yhteen kalleimmista pelisarjoista, samalla kun vanhat call of dutyt eivät enää pelitä verkkopuolella. Esim mw3 onjo totaali haaksirikko: pelejä ei enää xboxilla ole koska ilmeisesti matchmaking systeemi bugittaa.
Toisaalta kun miettii järjellä nii onko järkeä maksaa standardi pelaajan 60euroa moninpelistä kun melkein sama kontentti on ilmaiseksi eri pelimuodossa.

Warzone pelaajat saa myös sen mitä moninpelaajat on vain haaveilleet: eli statsien säilymisen seuraavaan osaab.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Ilmeisesti tämän lisäksi olisi tulossa kolme muutakin karttaa ensi kaudella, Launch Blobs 1:stä ja Raid Blobs 2:sta, sekä ilmeisesti myös yksi uusi luminen ostoskeskuskartta. Ihan hyvä, että paikkailevat tuota kartta määrää ja toivottavasti jatkuu jatkossakin.