Call of Duty: Warzone paljastui virallisesti – ilmainen 150 pelaajan massiiviräiskintä käynnistyy huomenna / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Warzone paljastui virallisesti – ilmainen 150 pelaajan massiiviräiskintä käynnistyy huomenna

9.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Call of Duty: Warzone, Call of Duty, Warzone, 150, Activision, Modern Warfare, battle royale,

Lukuisten vuotojen jälkeen Activision on paljastanut virallisesti Call of Duty: Warzonen. Toisin kuin ennakkoon helposti tosin luultiin, ei kyseessä ole pelkkä Call of Duty: Modern Warfaren oma battle royale -tila, vaan myös ilmaiseksi pelattavissa oleva itsenäinen massiiviräiskintäkokemus.

Warzone koostuu julkaisussaan kahdesta pelitilasta, jotka molemmat sijoittuvat julkaisussa parhaimmillaan 150 pelaajaa tukevaan Verdansk-jättikarttaan. Siellä räiskimään lähdetään joko perinteisemmän Battle Royale -tilan merkeissä tai sitten juostaan sekä pelimaailmasta että vihollisten taskusta lyötyvän valuutan perässä Plunder-moodissa.

Ideoiltaan Warzone pyrkii tietysti esittelemään muutamia omia käänteitään ilmaisten suurräiskintöjen maailmaa. Battle Royale -puolella yksi tällainen on Gulag-järjestelmä, joka heittää ottelun aikana kuolleet pelaajat tyrmään taistelemaan mahdollisuudesta palata takaisin sotatantereille.  

Oman erikoisen kokonaisuuden muodostaa myös Contracts-idea, joka tarjoaa pelaajaporukoille kerralla aina yhden vapaaehtoisen tavoitteen suoritettavaksi. Onnistumisesta palkitaan niin varustein kuin valuutalla, jota Plunder-tilan ulkopuolella voi käyttää niin omien tyrmässä hävinneiden kavereiden elvyttämiseen kuin erikoistarvikkeiden ostamiseen erillisistä pelimaailmasta löytyvistä Buy Station -asemista. Tavoitteet voivat muodostua esimerkiksi erityisten pelialueiden valloittamisesta tai pelimaailmaan ujutettujen tukipakettien löytämisestä.

Call of Duty: Warzone julkaistaan ensin uuden Modern Warfaren omistajille 10. maaliskuuta kello 18.00 Suomen aikaan. Kaikki muut voivat hypätä ilmaiseksi messiin samana päivänä noin kello 22.00. Peli on pelattavissa suoraan Modern Warfaren sisällä ja siinä tehtävä edistyminen on yhteensopiva myös pelin taistelupassien kanssa niin siinä avattavien asioiden kuin edistymisenkin suhteen. Myös alustojen välistä verkkopelaamista tuetaan.

Saataville Call of Duty: Warzone tuodaan niin pc:lle, PlayStation 4:lle kuin Xbox Onelle.

Lähde: Activision Games Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kalifornia Jani kuva
Kalifornia Jani

Call of Dydy

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri

Aika hieno juttu omastamielestä. Monet ovat kommentoineet että mikromaksut tulee pilaamaan modin, mutta mitä olettaa ilmaisesta battle royalesta, niin kauan kun on kosmeettista, niin ketä se haittaa :)

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus Kalifornia Jani

Call of Dydy

Juu eipä tuo kiinnosta, vaikka COD:a pelailenkin välillä. Battle royale ei ole koskaan kiinnostanut pelimuotona.

Käyttäjän AK_Hamy kuva
AK_Hamy

Aikalailla paras br tällä hetkellä.

Nostoja