Call of Duty: Warzone -pelaajat pääsevät tahkoamaan Modern Warfaren moninpeliä tänä viikonloppuna ilmaiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Warzone -pelaajat pääsevät tahkoamaan Modern Warfaren moninpeliä tänä viikonloppuna ilmaiseksi

13.06.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Call of Duty: Modern Warfare

Torstaina neljännen kautensa aloittanut Call of Duty: Modern Warfare tarjoaa ilmaisen moninpeliviikonlopun, jonka pariin pääsee Call of Duty: Warzonen kautta.

Ilmaisviikonloppuun kuuluu koettavaksi viisi perinteistä moninpelikarttaa, joiden mukana on muun muassa neloskauden uusi Zhokov Scrapyard -kenttä. Lisäksi tarjolla on seitsemän kartan verran pelattavaa Gunfight-pelitilassa aina uutta Trench-karttaa myöten. 

Noin muuten neloskauden myötä Modern Warfareen on liittynyt uutena pelattavana hahmona mukaan jo aiemmin huhuttu kapteeni Price. Tämä saa seuraa myöhemmin vielä kahdella muulla operaattorilla, eikä asetarjonnan kasvattamistakaan ole unohdettu. Antia on mahdollista silmäillä oheisella kuvalla.

Modern Warfaren pelitilatarjonta elää sekin kolmella eri lisätilalla. Team Defenderissä yksi pelaaja kantaa lippua, ja muiden tehtävänä on suojella tätä. One in the Chamberissa jokaisella pelaajalla on vain yksi luoti, ja yksi osuma tappaa. Lisää luoteja saa onnistuneilla tapoilla tai meleeiskuilla. All or Nothing -tilassa pelaajat puolestaan saavat aseikseen vain pistoolin ja heittoveitsen.

Ilmaisjakso alkoi 12. kesäkuuta ja päättyy 15. kesäkuuta. Modern Warfaren ja Warzonen neljännen kauden trailerin voi vielä vilkaista alta.

Lähde: Activision

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja