Call of Duty: Warzonea syytetään pehmoisen sotilashahmon plagioinnista / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Warzonea syytetään pehmoisen sotilashahmon plagioinnista

3.08.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
1
Call of Duty: Warzonea syytetään pehmoisen sotilashahmon plagioinnista

Suosittua sotapeli Call of Duty: Warzonea syytetään hahmodesignin plagioinnista. Syytteiden kohteena on uusi "Loyal Samoyed" -hahmo, joka yhdistelee suloisen pehmoisen koiran pään taisteluvalmiiseen ihmisruumiiseen.

Asian on nostanut esiin itsenäinen kiinalainen artisti Sail Lin omassa sosiaalisessa mediassaan. Julkaisussaan hän erittelee aspekteja, jotka Activison ja Raven Software ovat kopioineet omaan koirasotilaaseensa hänen alkuperäistaiteestaan. Lin on ladannut oman "Samoye Medical" -designinsa Artstation-portfoliosivustolle jo vuonna 2019.

Linin viikonloppuna julkaiseman postauksen jälkeen "Loyal Samoyed" näyttää jääneen pois Warzonen uusimmasta bundle-julkaisusta. Hahmon oli määrä ilmestyä pelaajien käyttöön osana Terminator: Judgement Day -bundlea, joka julkaistiin maanantaina 1. elokuuta. Myös hahmoa mainostaneet sosiaalisen median julkaisut on poistettu Raven Softwaren tililtä sekä studion omilta nettisivuilta.

Call of Duty: Warzone on ollut pelattavissa PS4 ja PS5-konsoleilla, Xbox One ja Xbox Series -konsoleilla sekä pc:llä keväästä 2020 lähtien.

Lähde: IGN

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

Toivottavasti kaikki tällänen koiranpääsnoopdogggodzilla-ryönä jää pois uudesta warzonesta.