Call of Duty: Warzonea tuetaan myös uudella sukupolvella – "sitoo alasarjat toisiinsa" / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Warzonea tuetaan myös uudella sukupolvella – "sitoo alasarjat toisiinsa"

4.05.2020 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
0
Call of Duty: Warzone saapuu myös seuraavan sukupolven konsoleille

Call of Duty -kehittäjä Infinity Ward kertoi vastikään ranskalaisen GamerGen-sivuston haastattelussa Call of Duty: Warzone -battle royalen tulevaisuudesta.

Studion tarinaohjaaja Taylor Kurosaki vastasi haastattelussa varmasti monien mieltä askarruttaneeseen kysymykseen pelin mahdollisesta uuden konsolisukupolven versiosta. Kysyttäessä, saadaanko pelistä taaksepäinyhteensopiva vai täysin uusi versio, Kurosaki ei lähtenyt vielä tarkentamaan.

Suunitelmamme mukaan Warzone on kuvioissa vielä hyvän ajan, joten olen varma, että tuemme kyseisiä laitteita heti kuin mahdollista, hän kertoi.

Kurosaki mainitsi myöhemmin samassa haastattelussa Warzonen auttaneen heitä myös muodostamaan käsitystä Call of Duty -brändin matkasta eteenpäin.

Call of Duty -pelejä on julkaistu aiemmin hyvin tasaista vauhtia, mutta Warzone on saanut meidät uudelleenmiettimään parhaita julkaisutapoja uudelle sisällölle ja sen integroimiselle. Call of Duty on käytännössä oma genrensä, jonka voisi nähdä tavallaan puuna, jolla on oksia. Ne kaikki liittyvät toisiinsa jollakin tavalla. Warzone on kuin verkko, joka sitoo kaikki Call of Duty -alasarjat toisiinsa. Tulee olemaan hienoa nähdä kuinka ne tulevat ja menevät, mutta Warzone säilyy, Kurosaki avasi.

Kurosakin mielestä onkin mielenkiintoista nähdä, kuinka Warzone säilyy Black Opsin ja Modern Warfaren kaltaisten alasarjojen rinnalla.

Lähde: GamerGen

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja