Call of Duty: Warzonen bunkkerit avautuivat - sisällä odottaa mahdollisia viittauksia tulevaan Black Ops -peliin / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Warzonen bunkkerit avautuivat - sisällä odottaa mahdollisia viittauksia tulevaan Black Ops -peliin

20.05.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0
Call of Duty: Warzonen salaiset bunkkerit avautuivat viimein.

Call of Duty: Warzonen bunkkerit ovat avautuneet tämän viikon pelipäivityksessä.

Pelin kartalla sijaitsevat bunkkerit ovat pysyneet suljettuna kuukausien ajan, mutta nyt pelaajat voivat löytää legendaarisista arkuista avainkortin, jonka avulla bunkkerien ovet saa avattua. Bunkkerit pitävät sisällään odotetusti korkeatasoista varustusta ja rahaa, minkä vuoksi ne kiinnostavat myös muita pelaajia.

Bunkkerit eivät kuitenkaan vielä ole paljastaneet kaikkia salaisuuksiaan, sillä sisällä on vielä lisää suljettuja ovia. Pelin tiedostoja tutkineet pelaajat ovat löytäneet bunkkerista mm. ydinohjuksen. Tiedostoista on lisäksi löytynyt kauko-ohjattavan räjähdeauton ja U-2 -vakoojalentokoneen mallit, jotka viittaisivat Black Ops -pelisarjaan. Black Opsiin viitataan myös Modern Warfaren ja Warzonen viimeisimmässä päivitysmuistiossa, jonka lopussa on sarjasta tuttuihin numeroasemiin viittaava rivi.

Activision ei toistaiseksi ole vahvistanut seuraavan Call of Duty -pelin yksityiskohtia, mutta huhujen mukaan loppuvuodesta olisi luvassa uusi Black Ops -peli. Uudet Warzone-löydökset saattavatkin viitata jo lähitulevaisuudessa tapahtuvaan viralliseen paljastukseen.

Lähde: Eurogamer, Infinity Ward

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.