Call of Duty: Warzonen julkinen liikenne laajenee - kuudennella kaudella matkustetaan nopeasti ja turvallisesti metron kyydissä / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Warzonen julkinen liikenne laajenee - kuudennella kaudella matkustetaan nopeasti ja turvallisesti metron kyydissä

27.09.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Call of Duty: Warzonen seuraava kulkupeli on julkinen liikenne

Call of Duty: Warzonen kuudes kausi tuo tullessaan uuden matkustusmuodon.

Infinity Ward on esitellyt Warzonen kuudennen kauden myötä saapuvaa metrojärjestelmää uudessa blogipäivityksessään. Metroa voi käyttää nopeaan liikkumiseen kaikkiaan seitsemän kiintopisteen yhteyteen sijoitetun aseman välillä. Kaikkien asemien rakenne on samanlainen: asemilla on ensin tasanne, josta rappukäytävät johtavat eri suuntiin vieville laitureille. Laiturit voivat sisältää myös varustelaatikoita tai takaisin maan pinnalle vievät pakotikkaat. Metro ei liiku taisteluiden aikana, joten asemataistelut on käytävä ennen seuraavalle asemalle siirtymistä. Metromatka tarjoaakin tilaisuuden esimerkiksi ladata aseet rauhassa ja vaihtaa varusteita tiimitoverien kanssa.

Call of Duty: Warzonen kuudes kausi käynnistyy tiistaina 29. syyskuuta.

Lähde: Callofduty.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

hullu pelisarja, tuommosen tekeminen ei varmasti ihan ilmasta ole.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olikos Apex Legends ensimmäinen battle royale, joka heitti mukaan liikkuvan junan, joka tämä metrokin on? Paljon tylsempi ja helpompi vaihtoehto tällainen, joka ei ilmeisesti edes näy mitenkään tuolla maailmassa - jos siis kulkee maan alla piilossa eikä liiku taisteluiden aikana, toisin kuin Apexissa. Tosin Apex romutti jo sen junansa uusimmassa päivityksessä, joten eipä se siellä tällä hetkellä liiku. Se oli kuitenkin yksi hauskimmista lisäyksistä BR-genreen.

Niin, Apexia on tullut taas viime aikoina pelattua ehkä innokkaammin kuin koskaan. Alkanut kunnolla saamaan selville että mikä hahmo sopii omaan pelityyliin parhaiten. Pitkään se oli Bangalore mutta nyt se on ehdottomasti Lifeline kun lisäsivät mahdollisuuden auttaa kavereita "robotin" avulla, jatkaen itse toimintaa. Samoin esimerkiksi Miragelle on tehty loistava päivitys, jolla kaverien auttamisen aikana muuttaa molemmat näkymättömäksi. Loistava peli on kehittynyt entistä paremmaksi.

Se näissä vain on, että junan tapaan mikä tahansa hyvä juttu voidaan joskus muuttaa. No, ainakaan ei ehdi ihan kaikkeen kyllästyä jos on vaihtelua. Toivoisin silti että hahmojen muutokset pysyisivät kuten ovat ja tehtäisiin korkeintaan hienosäätöä niille.

(Anteeksi off topic vaikka ihan aiheesta lähtikin...)

Nostoja