Call of Duty: WWII oli marraskuun menestyjä, Star Wars Battlefront 2 pärjäsi mikromaksukohusta huolimatta / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: WWII oli marraskuun menestyjä, Star Wars Battlefront 2 pärjäsi mikromaksukohusta huolimatta

15.12.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Yhdysvaltain marraskuun pelimyyntitilastot kertovat odotetusti Call of Duty: WWII:n voittokulusta.

Activisionin vuotuinen rahasampo Call of Duty oli odotetusti kuukauden myydyin peli. Toiseen maailmansotaan palannut riskintäpeli kipusi myös koko vuoden myydyimmäksi peliksi. Hieman enemmän yllättäen listan toiselle sijalle nousi mikromaksukohuissa ryvettynyt Star Wars Battlefront 2, joka ei kuitenkaan yltänyt vuoden tuottoisimpien pelien kärkikymmenikköön. Kuukauden myyntiluvuissa kolmannen sijan nappasi Ubisoftin Assassin's Creed Origins.

Konsolimyynneissä Sonyn PlayStation 4 piti kärkisijaa kappalemäärissä mitattuna, mutta Microsoft veti pidemmän korren dollareissa mitattuna Xbox One X:n korkeamman hinnan ansiosta. Kyseessä oli myös yksiköissä mitattuna Xbox Onen menestyksekkäin marraskuu.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD

Hienoa, että Microsoftilla ja Sonylla pyyhkii hyvin! Näköjään Xbox-pelien siirtäminen PC-puolelle nyt ei ollukkaan niin suuri floppi, mitä monet epäilivät - hyvä vain että annetaan mahdollisuus PC-pelaajille, jotka omistavat tehokkaan tietokoneen, niin heidän ei ainakaan tarvitse ostaa Xbox Onea/äXää muutamien yksinoikeuksien vuoksi.

Pakko kehua Xbox One äXää: varmaan kaikkien aikojen hiljaisin konsoli, lisäksi on todella hieno ja tehoa riittää. Kannatti ostaa!

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus PukkiHD

Pakko kehua Xbox One äXää: varmaan kaikkien aikojen hiljaisin konsoli, lisäksi on todella hieno ja tehoa riittää. Kannatti ostaa!

Äksästä ei omakohtaista kokemusta mutta myös One S on mukavan hiljainen laite. Ihan eri maailmasta kun vertaa PS4:en tai omistamaanikin Pro-versioon.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus zappah

[quote="PukkiHD"]Pakko kehua Xbox One äXää: varmaan kaikkien aikojen hiljaisin konsoli, lisäksi on todella hieno ja tehoa riittää. Kannatti ostaa!
[/quote]Äksästä ei omakohtaista kokemusta mutta myös One S on mukavan hiljainen laite. Ihan eri maailmasta kun vertaa PS4:en tai omistamaanikin Pro-versioon.

Sanoisin, että X:ssä ei kyllä tehoa riitä. Ei niin kauan kun pelit ei ole 60 fps. Mitä tulee S:n melutasoon, niin olihan se kohtuu hiljainen laite, mutta tuuletin piti sellaista todella ärsyttävää surinaa. En tiedä sitten oliko viallinen vai ei, mutta lähinnä tuosta syystä palautin vehkeen. Siihen ääneen vain lähti järki. Muistan joidenkin tietokonetuulettimien pitäneen samaa ärsyttävää surinaa joskus vuosituhannen vaihteessa, etenkin ihmisten AMD K6-2 kokoonpanoissa.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Eikös Battlefront 2 myynnit olleet iso pettymys? 1.7 miljoonan fyysisen median myyntejä odotettiin, mutta tulos taisi olla alle 900000 vai onko digitaalisista myynneistä saatu jo selvyys ja seli oli jättimenestys siellä?