Call of Cthulhu saapuu kauhistuttamaan uudella sukupolvella / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Cthulhu saapuu kauhistuttamaan uudella sukupolvella

18.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

H.P. Lovecraftin kirjoituksiin jälleen tavalla jos toisella pohjautuva uusi Call of Cthulhu -peli on kehitteillä. Tuotoksen kehityksestä uuden sukupolven konsoleille ja pc:lle on vastaamassa useista Sherlock Holmes -peleistä tunnettu Frogware, kun taas julkaisun hoitaa Focus Home Interactive.

Ainakin toistaiseksi simppelisti vain Call of Cthulhuna tunnetusta uudesta pelistä ei vielä juuri muuta sitten tiedetäkään. Julkistusta tukeakseen Focus julkaisi lähinnä pelaajien nähtäväksi joukon taidekuvia, jotka vihjaavat ainakin jonkinlaisesta jännärikokemuksesta.

Viimeksi Call of Cthulhu -nimeä kantava videopeli nähtiin vuonna 2012, kun iOS:lle, Windowsille ja Androidille ilmaantunut taktiikkarope Call of Cthulhu: The Wasted Land julkaistiin. Astetta tutumpi monille lienee kuitenkin ensimmäisestä persoonasta kuvattu kauhuräiske Call of Cthulhu: Dark Corners of Earth, joka nähtiin aikoinaan alkuperäisellä Xboxilla ja pc:llä.

Lovecraft itse kirjoitti myös 20-luvulla kauhunovellin nimeltä Cthulhun kutsu. Vastaavaa nimeä on toki käyttänyt lisäksi muun muassa 80-luvulla tavattu pöytäroolipeli.

Lähde: Focus Home Interactive (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

luin vahingos että call of duty saapuu kauhistuttamaan uudella sukupolvella :D. mut kyl tää call of cthulhu vaikuttaa iha hyvältä

Käyttäjän frozen kuva
frozen

taitaa tulla point and click seikkailupeli kun niitähän ne vain on tehny

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Hieman alkaa jo tylsistyttämään että aina vain Kutulu sitä ja tätä, Lovecrafti kun loi monta monta loistavaa entisaikojen monsteria. Tietenkin tuo kai se nykyään on myyvin nimike, kunhan pelissä sitten olisi muitakin vanhuksia sekoittamassa pelaajan päätä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kylläpäs näitä kauhupelejä nyt on tulossa paljon. :)
Hyvä asiahan se on, sillä ainakin yhden niisä on pakko olla hyvä.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Toivon että tästä tulee hyvä, pidän Lovecraftin tuotannosta ja ainakin Dark Corners of the Earth oli puutteistaan huolimatta todella hyvä, ja pääsi ahdistavuudessaan todella lähelle lähdemateriaalia.

Nostoja