Call of Duty 4 rikkoo luonnonlakeja / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty 4 rikkoo luonnonlakeja

22.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
49

Infinity Wardin loistava Call of Duty 4 rikkoo luonnon lakeja. Major Nelsonin blogissa ilmoitetaan Call of Duty 4:n tiputtaneen Halo 3:n valtaistuimeltaan ja siirtyneen Liven pelatuimmaksi peliksi.

Liven pelatuimman pelin titteli on ollut Halojen yksinoikeus Halo 2:n julkaisusta lähtien. Halo 2 piti Liven pelatuimman pelin valtaistuinta aina Gears of Warin julkaisuun saakka, joka sitten siirtyi hetkeksi johtoon. Halo 3 valtasi kuitenkin ykköspaikan heti julkaisussaan ja on pitänyt sitä hallussaan aina tähän saakka.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mahtavaa!

Käyttäjän Rommel kuva
Rommel

Minkäs sille voi, että CoD 4 on niin hyvä. Moni muukin tainnut huomata saman.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jeps.. CoD4 lyö haloa halolla päähän! Yks kaikkien aikojen fps-peleistä. Varsinkin multiplayer koukuttaa enemmän kuin huume.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Tuota voisi jo sanoa saavutukseksi. Ja ihan syystäkin ihmiset pelaavat sitä, taitaa olla paras FPS piiitkään aikaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Asiaa! Itsekään en ole Halo 3:een koskenut sen jälkeen kun aloin pelaamaan CoD4:sta. Se moninpeli on vain niin loistava. Laajat kentät ja aseet joilla oikeasti saa vastustajat hengiltä ilman että tarvitsee ampua montaa lippaallista yhteen vastustajaan, parhautta!

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Hyvä asia CODille peli nimittäin ansaitsee täysin tuon sijan. Ehdottomasti vuoden kovin online-fps, toivottavasti muutkin tiimit ottavat mallia IW:stä ja tekevät yhtä addiktoivia verkkoräiskintöjä.

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Call of Duty 4:n moninpeli on kieltämättä hyvä. Sai minutkin innostumaan, vaikken yleensä ole suurempi FPS-pelien ystävä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Halo on kyllä aika kova voitettava, mutta kova on näemmä CoD:n nettipeli. Tähän on kyllä pakko päästä tutustumaan joskus tosin pleikkarilla.

Boxilla kyllä kovia netissä pelattavia tuotoksia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itsellänikin unohtui Halo 3:sen Live-peli täysin kun CoD4 tuli hankittua.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

COD4:sta ei vielä tullut hankittua, niin Halo3:sta on tullut kurmotettua. Eihän sitä jaksa viikosta toiseen, vaan kyllästyminen iskee pakostakin, kun kenttiä on liian vähän. Onneksi keväällä paljon uusia kenttiä tulossa, ja eiköhän taas nouse Halo ykksöpaikalle. Mutta kyllä pitäis se Cod4 myös hankkia kirjotusten jälkeen.