Call of Duty: Advanced Warfare luottaa ylivaltaan heti kesäkuun alussa

Seuraava Call of Duty: Advanced Warfare -karttapaketti saadaan Xboxeille niinkin nopeasti kuin ensi viikolla. Paketti kantaa nimeä Supremacy.

27.5.2015 11:51

Call of Duty: Advanced Warfaren järjestyksessään kolmas karttapaketti on saatu päivättyä pelin Xbox-versioiden osalta. Harrasti edistynyttä sodankäyntiä siis joko Xbox Onella tai Xbox 360:llä, voi käsittelyynsä ottaa uuden Supremacy-sisällön 2. kesäkuuta alkaen.

Supremacy ei mullista tapaa, jolla Activision tuo uutta sisältöä Call of Duty -peleihinsä. Mukana paketissa nähdään jälleen neljä uutta moninpelikarttaa sekä yksi uusi zombikartan. Uusi zombikartta tarjoaa tällä kertaa ihmeteltäväksi uusien maisemien ohella sekä tuoreita aseita, vihollisia että myös Bruce Campbellin pärstän, kun taas uusista peruskartoista kolme ovat täysin uusia ja yksi vuorostaan uusioversio Modern Warfare 2:n Highrise-areenasta.

Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, saadaan Supremacy PlayStationeille ja pc:lle kuukauden viiveellä Xbox-versioista. Tuttuun tapaan Supremacyn voi hankkia joko yksinään 15 eurolla tai sitten osana Advanced Warfaren 50 kausikorttia.

Lisää luettavaa