Call of Duty: Advanced Warfare yhdellä ostoksella vanhoille ja uusille konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Advanced Warfare yhdellä ostoksella vanhoille ja uusille konsoleille

8.10.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Activision on julkistanut tarjoavansa Call of Duty: Advanced Warfaren vanhan sukupolven konsoliversion ostajille päivityksen uusille konsoleille ilman lisämaksua.

Kampanjaehtojen mukaisesti Call of Duty: Advanced Warfaren PS3- ja Xbox 360 -versioiden ostajat pääsevät käsiksi uuden sukupolven versioon ilmaiseksi vain lataamalla pelin samalla käyttäjätilillä uudelle konsolisukupolvelle maaliskuun loppuun  mennessä. Kampanja on toistaiseksi tarjolla vain pelin digitaalisten versioiden ostajille ja ennakkotilaajille. Äskettäin julkisuuteen tullut tarjous on vahvistettu toistaiseksi vain Pohjois-Amerikassa ja kampanjan saatavuudesta Euroopassa odotellaan yhä Activisionin vahvistusta.

PS Blogissa julkaistujen tietojen mukaan myös pelaajien hankkima Call of Duty: Advanced Warfaren lisäsisältö siirtyy konsolisukupolvien välillä, joten pelin kausipassiakaan ei tarvitse hankkia kahteen kertaan. Myös moninpelitilastot ja avatut varusteet kantautuvat saman konsoliperheen versioiden välillä, joten verkkopelaamistakin voi jatkaa tutusta tilanteesta uudella konsolisukupolvella.

Lähde: PS Blog, PureXBOX

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Näin se kuuluu tehdä!

Käyttäjän nurmihe kuva
nurmihe

Meinasin laittaa jotain kommenttia Activisionin epätoivoisuudesta mutta otin ennakkoluulo/vihalasit pois päältä ja totesin että tämähän on oikein mallikkaasti tehty homma.
Ei kyllä silti varmaan tule ostettua kun MW3:en mennessä oli jo tullut sellainen ähky näistä että ei maistu edes pienissä erissä enää.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Itselle etenkin IW:n vanhemmat CoD:it ovat olleet erittäin nautinnollisia kokemuksia, sellaisella kesäleffamentaliteetilla koettuina. Näissä kahden-kolmen vuoden aikana julkaistuissa tapauksissa skenaariot vain ovat harmaan väreissään ja modernin sodan eri variaatioissaan olleet niin tympeitä, että kiinnostus on sitä kautta laskenut hälyttäväksi.

Tekisi vaihteeksi mieli vanhan ajan historiallista räiskintää, á la Medal of Honor Allied Assault ja CoD 1. Eikä pelin tarvitsisi sijoittua välttämättä toiseen maailmansotaa tai ainakaan sinne Normandian pensasaitahelvettiin, vaan onhan näitä konflikteja mistä valita. Black opsissa vilahti sikojenlahden operaatio ja Vietnam, lisää sillä tiellä ja vähemmän automaatiota, skriptausta ja napinrämpytystä!

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

En olisi kyllä odottanut tätä peliltä jolta vaativat kaksi vuotta julkaisusta edelleen 60€ digiversiosta:
http://store.steampowered.com/app/202970/

JA joka myy erikseen OS X ja Windows versioita peleistään:
http://store.steampowered.com/app/214630/

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

En olisi kyllä odottanut tätä peliltä jolta vaativat kaksi vuotta julkaisusta edelleen 60€ digiversiosta:
http://store.steampowered.com/app/202970/

JA joka myy erikseen OS X ja Windows versioita peleistään:
http://store.steampowered.com/app/214630/

Steam onkin huono kauppa, fyysisen version molemmista peleistä saa alle 20€urolla parhaimmillaan jopa alle 10€urolla kivijalkakaupoista.