Call of Duty: Advanced Warfaren kausikortti on 50 euron järkäle / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Advanced Warfaren kausikortti on 50 euron järkäle

29.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Activision ei näytä olevan muuttamassa tapaa, jolla se on jakamassa lisäsisältöä Call of Duty -peleihinsä. Yhtiö on kuluvalla viikolla julkistanut Call of Duty: Advanced Warfarea varten oman kausikortin, jonka hankkiminen takaa pelaajille pääsyn neljään tulevaisuudessa julkaistavaan pelin kartapakettiin sekä muutamaan lisäaseeseen.

Kausikortin ostajat pääsevät heti pelin julkaisussa käsiksi myös ylimääräiseen Atlas Gorge -karttaan, joka on pakattu myös osaksi Advanced Warfaren erikoisversioita. Trailerin kartasta voi katsastaa ohesta.

Kausikortille on jälleen kerran kertymässä hintaa noin 50 euroa. Yksittäin ostettuna Advanced Warfaren karttapaketeille kertyy siis hintaa noin 15 euroa kappaleelta. Karttapaketit ovat nimeltään Havoc, Ascendance, Supremacy ja Reckoning ja niistä ensimmäinen julkaistaan tammikuussa Xboxeille.

Call of Duty. Advanced Warfaren julkaisu koittaa vitallisesti 4. päivä marraskuuta. Day Zero Editionin hankkineet pelaajat pääsevät tosin pelaamaan jo päivää aikaisemmin, koska miksipä ei.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Core kuva
Core

"Kausikortille on jälleen kerran kertymässä hintaa noin 50 euroa. Yksittäin ostettuna Advanced Warfaren kausikorteille kertyy siis hintaa noin 15 euroa kappaleeta"

Tarkoitettiin varmaan karttapaketteja.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Eli jotkut hömelöt iskevät tiskiin yli sadan euron edestä käteistä, jotta saavat CoD:in uusimman vuosipäivityksen itselleen, hyvällä tuurilla ottavat vielä uuden konsolin mukaan, jolloin kokonaishinta liikkuu jossain puolen tuhannen paremmalla puolen. Huhhuh, tämän takia ostan pelit yleensä vasta kuukausia tai jopa vuosia julkaisun jälkeen.

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Eli muutama lisäase maksaa sen 35€ ??

Edit: eikun juu ei mitään :)

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Ihan samanhintaisiahan kaikki muutkin COD-kausipassit ovat.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Eli jotkut hömelöt iskevät tiskiin yli sadan euron edestä käteistä, jotta saavat CoD:in uusimman vuosipäivityksen itselleen, [b]hyvällä tuurilla ottavat vielä uuden konsolin mukaan[/b], jolloin kokonaishinta liikkuu jossain puolen tuhannen paremmalla puolen. Huhhuh, tämän takia ostan pelit yleensä vasta kuukausia tai jopa vuosia julkaisun jälkeen.

Meinaat siis että on porukkaa jotka ostavat uuden konsolin vain COD:a varten ja että konsolista ei olisi muuta hyötyä? Sitä paitsi, vaikka ostaisivatkin niin luultavasti sitten ovat aika kovia faneja jos yhden pelisarjan takia ostetaan uusi konsoli ja saavat juuri sitä mistä maksavatkin.

Pelien ostamisesta taas muutoin olen samoilla linjoilla. Aika harvoja tulee ostettua uutena kun on sen verran pelaamatontakin kamaa jonossa. Viimeksi Dark Souls II tuli julkkarina ostettuna enkä kadu sitä ostoa pätkääkään.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus käyttäjältä zappah

Lainaus käyttäjältä JNyknnEli jotkut hömelöt iskevät tiskiin yli sadan euron edestä käteistä, jotta saavat CoD:in uusimman vuosipäivityksen itselleen, hyvällä tuurilla ottavat vielä uuden konsolin mukaan, jolloin kokonaishinta liikkuu jossain puolen tuhannen paremmalla puolen. Huhhuh, tämän takia ostan pelit yleensä vasta kuukausia tai jopa vuosia julkaisun jälkeen.Meinaat siis että on porukkaa jotka ostavat uuden konsolin vain COD:a varten ja että konsolista ei olisi muuta hyötyä? Sitä paitsi, vaikka ostaisivatkin niin luultavasti sitten ovat aika kovia faneja jos yhden pelisarjan takia ostetaan uusi konsoli ja saavat juuri sitä mistä maksavatkin.

Lähinnä tarkoitin sitä, että tulee aika suuri summa maksettavaksi kerralla, eihän kukaan tietenkään pelkän CoD:n takia (toivottavasti) konsolia osta.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Se ei ole tyhmä joka pyytää.

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Lainaus käyttäjältä zappahLainaus käyttäjältä JNyknnEli jotkut hömelöt iskevät tiskiin yli sadan euron edestä käteistä, jotta saavat CoD:in uusimman vuosipäivityksen itselleen, hyvällä tuurilla ottavat vielä uuden konsolin mukaan, jolloin kokonaishinta liikkuu jossain puolen tuhannen paremmalla puolen. Huhhuh, tämän takia ostan pelit yleensä vasta kuukausia tai jopa vuosia julkaisun jälkeen.Meinaat siis että on porukkaa jotka ostavat uuden konsolin vain COD:a varten ja että konsolista ei olisi muuta hyötyä? Sitä paitsi, vaikka ostaisivatkin niin luultavasti sitten ovat aika kovia faneja jos yhden pelisarjan takia ostetaan uusi konsoli ja saavat juuri sitä mistä maksavatkin.
Lähinnä tarkoitin sitä, että tulee aika suuri summa maksettavaksi kerralla, eihän kukaan tietenkään pelkän CoD:n takia (toivottavasti) konsolia osta.

Nuo tuon summan maksoi käytännössä jokainen early adopter, joka next genin launchissa itselleen konsolin (ja tod näk pelin) hankki.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Lähti jo liikkeelle cdonista keskiviikkona. <3. Eli maanantaina tuloo. :D

Nostoja