Call of Duty: Black Ops 3:n betatesti pyörähti käyntiin PS4:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Black Ops 3:n betatesti pyörähti käyntiin PS4:llä

19.08.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
12

Call of Duty: Black Ops 3 -räiskintäpelin betatesti on nyt käynnissä PlayStation 4:llä.

Testin oli määrä alkaa virallisesti vasta myöhemmin tämän päivän aikana, mutta kehittäjä Treyarch paljasti viime yönä aloittaneensa testiavainten lähetykset Call of Duty: Black Ops 3:n betatestiin rekisteröityneille pelaajille. Lähinnä Black Ops 3:n ennakkotilaajille varattu betatesti on käynnissä PS4:llä sunnuntaihin saakka. Betatesti tarjoaa katsauksen useampaan moninpelimuotoon ja hahmoluokkaan. Mukana ei kuitenkaan ole yksinpelikampanjan tai Zombies-yhteistyöpelitilan sisältöä.

Call of Duty: Black Ops 3:n betatesti siirtyy Xbox Onelle ja pc:lle 26. elokuuta. Xbox One- ja pc-betaversiot ovat PS4-version tapaan testattavissa viiden päivän ajan.

Lähde: Treyarch

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TOMPPA994 kuva
TOMPPA994

Siis pelaako joku vielä näitä Call Of Duty sarjoja?

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill
Lainaus käyttäjältä TOMPPA994

Siis pelaako joku vielä näitä Call Of Duty sarjoja?

Itse ainakin pelaan! Onko se sulta pois?

Käyttäjän frozen kuva
frozen

kauhee hinta pelistä johon on lisätty vain seinillä juoksu edellisiin peleihin verrattuna niin ei ole 60-100€+ euron arvoinen

https://www.youtube.com/watch?v=alnQuy_JTio

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Kyllä se hintansa väärti on. Ei se tuntien määrä, vaan laatu. Ja laatu on aina kohdillaan.
Sitäpaitsi moninpelissä tuleekin sit se 100-800 tuntia tahkottua. Tosin itse ostan täyshintaisena jo pelkästään yksinpelin takia.

Viikko vielä joutuu odottamaan. Luojan kiitos onkin loma juuri nuo beta päivät, niin saa pelata rauhassa. :)

Käyttäjän TOMPPA994 kuva
TOMPPA994
Lainaus käyttäjältä SilentHill

Lainaus käyttäjältä TOMPPA994Siis pelaako joku vielä näitä Call Of Duty sarjoja?
Itse ainakin pelaan! Onko se sulta pois?

Ei ole... Enkä ole väittänytkään... Mutta pointtini on se.. Että sinänsä itse "peli" ei muutu.. Vaan aseet ja mapit... Voimmeko kutsua enään näitä uusia Call of Dutyn julkaisuja peliksi vai päivitetyksi lisäosaksi...? Call of Duty sarjat oli aikoinaan niin sanottu kova sana... Mutta kuka maksaa nimen omaan 60-100€ uusista aseista ja mapeista? Jos peliin lisättäisiin edes jotain uutta esim ajoneuvot tai jotain.... Mutta Call of duty ei ole muuttunut yhtään viimeisen 6v aikana joka on mielestäni järjetöntä rahan haaskausta... :) ei mulla muuta..

Käyttäjän Ripper kuva
Ripper

Mw3 remake vaan markkinoille ja tämmöset syöpää aiheuttavat futuristiset ebolat roskiin, syvä huokaus..

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Bo 2 ei ollut kummoinen tekele...itse pelaan Cod 4 (mw) ja BO 1, parhaat kodit jos pois otetaan 1&2 versiot...uudemmat ovat olleet aika kuraa, omistan kyllä Bo 2 ja AW mutta niitä tulee harvakseltaan pelattu myös silloin tällöin pelaan Waw:a... tämä bo3 ei itsessä paljoa huurraa elämyksiä tehnyt. Odotan enemmän TF2.

Käyttäjän NiQo kuva
NiQo

Ihmetyttää vähän että miten ja kuinka ihmiset kehtaa vielä ostaa kyseistä peliä joka olisi saanut saada kunnon päivityksen jo 50 peliä sitten. En tarkoita tietenkään että ei saisi eihän se mun kukkarosta ole pois.

Käyttäjän kallun_pirva kuva
kallun_pirva

Ens vuonna on varmaan tullut jo BO10 ja MW12

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

On ladannu nyt 50% :D jännättää vähän koska bo2 oli paras räiskintä mitä olen pelannut siis moninpeli :D jos ut(2004)sta ei lasketa

edit.
Nyt oon pelannu pari h.. aika mahtava peli, just sopivan simppeli. Eikä boost jump ole läheskään nii peliä sekoittava tekijä kuin aw:ssa. Osumatarkkuuski no parempi ja toisin kuin aw:ssa bo3:ssa on mahdollista väistää luoteja. !!! 10/10 tähän mennessä, just tätä odotettiin:D