Call of Duty: Black Ops III paljastui virallisesti – katso ensitiedot ja julkistustraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Black Ops III paljastui virallisesti – katso ensitiedot ja julkistustraileri

26.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
25

Activision on paljastanut virallisesti Call of Duty: Black Ops III:n. Treyarchin kehittämä Call of Duty -sarjan uusin tuotos saadaan kauppoihin marraskuun 6. päivä niin PlayStation 4-, Xbox One- kuin myös pc-version voimin.

Black Ops III vie Call of Duty -räiskijät jälleen tulevaisuuteen, mikä tarkoittaa, että pelaajia odottaa taas kerran varsin lennokas virtuaalisodankäynti. Viime vuonna nähdyn Advanced Warfaren tapaan erityisesti liikkuvuus on nimittäin Black Ops III:ssa monia aiempia Call of Duty -pelejä vapaampaa, sillä maa ei ole välttämättä enää sotilaiden ominaisin elementti. Black Ops III:ssa liikkumisessa hyödyksi päästään käyttämään esimerkiksi seiniä, minkä lisäksi ilmavat loikat on myös tietysti syytä hallita.

Uusiksi on osin laitettu myös tapa, jolla omia sotilaidaan hallinnoidaan moninpelissä. Mukaan luvataan tällä kertaa tietysti aiempaa monipuolisempaa aseiden kustomointia, mutta samalla Black Ops III esittelee moninpelaajille myös yhdeksän erilaista Specialist-hahmoluokkaa, joille he pääsevät keräämään tasoja. Kukin Specialist on varustettu omilla kyvyillään ja erikoisaseillaan, joiden pitäisi tehdä kustakin hahmoluokasta varsin uniikin kokemuksen.

Black Ops III:ssa Call of Duty -kampanjan pelaaminen ei ole enää myöskään erityisen yksinäistä hommaa. Activisionin mukaan pelin kampanjan voi nimittäin läpäistä yhdessä kolmen kaverinsa kanssa. Tämä ei myöskään tarkoita, että Treyarch olisi jättänyt zombitilan samalla pois pelistä, sillä epäkuolleitakin päästään vielä Black Ops III:ssa kaatamaan.

Ohessa Black Ops III:n julkistustraileri. Mikäli pelin ennakkotilaa, lupaa Activision pääsyn sen moninpelibeetaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Suora kuva
Suora

No olipas tylsän näköinen. Itseä alkoi kyberpunkki vähän lämmittelemään, mutta ehkä genren isoimpiin ominaisuuksiin kuuluva mielenkiintoinen visuaalisuus on tässä kateissa. Eipä sitä kyllä muuta tullutkaan odotettua. MW2 robooteilla - geneerisintä scifiä mitä löytyy.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Vaikuttaa ihan hauskalta mutta jos pelin ikäraja on kummiskin 18 niin voisivat tehdä vihollisista hajoavia.
Verta on mutta ei näy mitään ruumiissa.

Saatan ehkä ostaa koska edelliset bo:t on tullut pelattua mutta moninpeliin en varmaan taaskaan koske.
Vai odottaisinko sittenkin siihen moottorin vaihdokseen tai ww2 peliin?

Käyttäjän frozen kuva
frozen

+ smack paint it black
-kaikki muu oli sitä sama väsynyttä toistoa

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Call of Duty: Deus Ex feat. Titanfall. Jos PS3/X360/Wii kalusivat modernin sodan luita myöten loppuun, niin sama tehdään ilmeisesti nyt tulevaisuudelle.

Käyttäjän TheRajaskel kuva
TheRajaskel

Ei vaan enää jaksa innostaa. Eikös tuo Advanced Warfarekin tullut vasta eilen? Ainut asia, mikä saisi minut ostamaan Call of Duty -pelejä enää, on tuo Treyarchin nimi pelikotelossa, ja kenties paluu Kylmään Sotaan. Tai miten olisi CoD -tyyliin toteutettu ensimmäisen persoonan militaarihiippailu? MW2:n Spec-Opsit olivat oikein hauskoja, varsinkin kun piilottelemaan pääsi.

Annoksen kyberneettistä tulevaisuutta tulen saamaan jo Deus Exästä. Tai hei, mites olisi Call of Duty sijoitettuna keskiajalle? Se olisi jo jotain.

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

No siis, millä tavalla tämä on BO 3, eikä AW 2? Ja sekin on jännää, miten kyberneettisestä tulevaisuudesta on saatu jo tylsä :D.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Call of Duty: Deus Ex. Tosin kuitenkin Invicible War variantti, joka ei kyllä ole mikään ihme.

Paint it Black? Ihanko oikeasti? Aika tehokkaasti väärinkäytetty biisi, kun kadotti pohjan trailerilta välittömästi.

Käyttäjän GTA_COD.FANIPOIKA kuva
GTA_COD.FANIPOIKA

Toivoin että olisi sijoittunut BO 1 ja 2 väliin mutta trailerin loppu nostatti toivoa.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus käyttäjältä rautahuilu

Verta on mutta ei näy mitään ruumiissa

Aijaa? Minusta kyllä tuossa lenteli ruumiinosat ympäriinsä.
http://imgur.com/a/0LxC9

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Paint it Blackista plussaa, muuten oli pettymys tämä traileri.

Nostoja