Call of Duty: Black Ops III:n julkaisua alustetaan kymmenminuuttisella historiantunnilla / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Black Ops III:n julkaisua alustetaan kymmenminuuttisella historiantunnilla

20.09.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Call of Duty: Black Ops III:n julkaisua alustetaan kymmenminuuttisella historian

Räiskintäpainotteista Call of Dutya ei ehkä erityisesti tunneta tarinankerronnastaan, mutta sisällön puutteesta peliä ei voi kuitenkaan syyttää.

Call of Duty: Black Ops III:n marraskuista julkaisua alustava virallinen aikajanavideo kertaa uuden osan synkkään tulevaisuuteen johtaneita tapahtumia 112 vuoden edestä. Vuosisadan suurimmat käänteet summataan kymmenminuuttisella videolla hyvinkin tiiviisti, mutta pitkälti tekstimuodossa esitetyllä aikajanalla riittää silti lukemista.

Pelin kehittäjä Treyarch on rakentanut juonikaartaan videon perusteella jo toiseen maailmansotaan sijoittuneesta Call of Duty: World at Warista asti. Kaikkien Black Ops -sivusarjan pelien juonikuviot rakentavat samaa universumia, jonka tähänastinen draama huipentuu tuoreen osan teknologian ja ihmisyyden yhteenottoon. 

Aukkoja Black Ops -historiantuntemuksessaan voi täyttää kätevästi katsomalla videon alta.

Call of Duty: Black Ops III julkaistaan 6. marraskuuta pc:lle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ajattelin kyllä katsoa tuon mutta kun aloitin niin kiinnostus äkkiä lopahti. COD:sta 10 minuuttinen tekstivideo, jep joo.

Nostoja