Call of Duty: Black Ops III:n kausikortista lähes pelin hintainen / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Black Ops III:n kausikortista lähes pelin hintainen

3.05.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
20
Call of Duty: Black Ops III:n kausikortista lähes pelin hintainen

Call of Duty: Black Ops III:n kausikorttijärjestely ei sarjalle tuttuun tapaan tingi hinnasta.

Vasta marraskuussa ilmestyvän pelin 50 euron hintainen kausikortti on nyt jo ennakkotilattavissa muun muassa Steamista 60 euroa kustantavan pelin kylkeen. Paketin voi myös ostaa kullekin alustalle yhdessä hieman halvempana, sadan euron hintaisena Digital Deluxe -versiona.

Kausikortin varsinainen hinta-laatusuhde jää vielä mysteeriksi, sillä paketin Steam-sivu lupaa suurpiirteisesti pelkästään "jännittävää" lisäsisältöä koko rahan edestä. Odotettavissa lienee kuitenkin Black Ops II:n tapaan neljä karttapakettia, joiden erikseen ostaminen tulisi kalliimmaksi kuin kausikortista maksaminen.

Black Ops III:n ennakkotilaavat saavat kaupanpäällisiksi ennen julkaisupäivää kutsun pelin beetatestiin.

Call of Duty: Black Ops III julkaistaan 6. marraskuuta pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Päivitys: Maininta Digital Deluxe -version lisäbonusten puutteesta poistettu alustojen välisten erojen vuoksi.

Lähde: Steam, GamesRadar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Mihin tämä Season Pass homma on oikeasti menossa.. Siis 50e! Lisäsisältö saisi olla kokonainen peli että alkaisin siitä nuin paljon maksamaan.

Käyttäjän Dareg kuva
Dareg

On se melko naurettavaa , että heti kun tulee viimeinen dlc uusimpaan Cod:iin, ruvetaan heti myymään uutta Cod:ia ja sen lisäosia

Käyttäjän Ripper kuva
Ripper

Season passit ja muut maksulliset dlc:t on kyllä pelien syöpä nykypäivänä, oi niitä ihania ps1 ja ps2 aikoja ku ostit vaan pelin ja täts it, ei ollu mitään lisä hömpötyksiä kylkeen

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kyllä on taas surullista luettavaa. Lopettakaa nyt hyvät ihmiset näiden passien ostaminen, koskee myös niitä deluxe versioita! Tietenkin teette rahoillanne mitä lystäätte, mutta pilaatte koko homman muille.

Alkaa oleen sellanen trendi, että uusi peli maksaa nyt sen 110 euroa. Hieno homma. Alan suosimaan entistä enemmän käytettyä ja Steam-aleja. Ja jos oikein nurkkaan ajetaan niin voi olla, että vanha merirosvo heittää valeasun pois päältä.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Äänestäkää lompakolla.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Slipoveri

Mihin tämä Season Pass homma on oikeasti menossa.. Siis 50e! Lisäsisältö saisi olla kokonainen peli että alkaisin siitä nuin paljon maksamaan.

No CODithan on aina tykänneet heittää pelaajakunnan useaan osaan neljällä 15€ kustantavalla karttapaketilla, jotka eivät ole IKINÄ alennuksissa mukana millään alustalla. Kun puhutaan Activisionista niin tuo 10€ alennus mikä tulee kausipassilla on heiltä jopa nöyrää ja vielä nöyrempää että saa toisen kympin pois ostaessa suoraan koko roskan, vaikka edelleen ihan saatanan kallista.
Tosin myös aikas samperin ovelaa, koska saavat pelaajat jaettua moneen osaan juuri sopivasti seuraavaa peliä varten.

Lainaus käyttäjältä snaketus

Alan suosimaan entistä enemmän käytettyä ja Steam-aleja.

Tämä on ollut itsellä aina trendinä, vähemmän nykyään kun ollut enemmän rahaa laittaa uudempiinkin tuotoksiin, mutta silti. Pelit eivät kuitenkaan muutamassa vuodessa vanhene että ne olisi mitenkään pelikelvottomia. Konsoleilla meinaa sitä että sen saa joko A) käytettynä erittäin halvalla B) digitaalisesti erittäin halvalla tai jopa ilmaiseksi/kaupan päälle C) pelistä on jo uusioversio jonka voi hommata ja kokea pelin paremmin. Tietokoneella meinaa vain sitä että peli pyöriikin paremmin kun bugit on patchatty ja tiedossa, koneiden tehot on kasvaneet ajan mittaan ja todennäköisesti pelin GOTY versio on tosiaankin siellä vähintään -75% alennuksessa.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Saman verranhan tuo Season Pass maksoi esim. Bäfä 4:n julkaisussa. Reilusti yli satanen pelistä on tietysti paljon, mutta esim. omalla kohdalla tullut pelattua Bäfä 4:ä yli 300 tuntia. Suhteutettuna tuntimäärään, ei mielestäni olleenkaan pahan hintainen. Mutta kaikki on suhteellista. Eikä tuo Season Pass tietenkään mikään pakollinen sijoitus ole, tai ainakaan sitä ei kannata ostaa heti julkaisussa, jos esim. on epävarma palaako pelin pariin vielä kuukauden parin päästä.

Käyttäjän violetsea kuva
violetsea

Mitä uutta tässä on? MW1:stä asti on ollut 4 ns map packia joilla hintaa se 15e, MW3 jälkeen sai ostettua 50 euroa maksavan "Season passin" joilla sai nämä 4 hienoa pakettia "ilmaiseksi" eli tämä uutinen oli uusi vuonna 2011. lisäksi BO2 lähtien on voinut ostaa vielä erikseen hienoja texture packeja aseisiin, pelillä sisältöineen hintaa about 150e

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

GOTYjen arvo nousee nousemistaan. Huonompi homma on, että CODeista en ole sellaista vielä ikinä nähnyt?!

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Ennenhän pelitkin oli halvempia, eikös? Taitaa olla aika kullannut muistoja, koska esim. kalleimmat SNES-pelit maksoivat aikoinaan uutena noin 700 mk.

Nostoja