Call of Duty: Black Ops III:n lisäsisältö sivuaa toista maailmansotaa – uusia videoita julki / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Black Ops III:n lisäsisältö sivuaa toista maailmansotaa – uusia videoita julki

24.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Activision on paljastanut ensimmäiset yksityiskohdat noin kahden viikon päässä siintävän Call of Duty. Black Ops III:n kausikortista.

Tuttuun mallin uuden Call of Dutyn kausikortin hankkijat voivat odottaa saavansa pelattavakseen pelin julkaisun jälkeen neljä moninpelikeskeistä lisäsisältöpakettia. Uusien pakettien sisällöstä tiedetään tällä hetkellä sen verran, että tulossa on ainakin sekä uutta sisältöä pelin zombitilaan että myös uudelleenluotuja versioita Call of Duty: World at Warista ja aiemmista Black Ops -peleistä tutuista fanien suosimista moninpelikartoista.

Hintaa kausikortille ei vielä ole vahvistettu. Jos vanhoihin merkkeihin on kuitenkin luottamista, tulee kausikortti maksamaan noin 50 euroa, kun taas lisäsisältöpaketit yksinään kustantanevat sellaiset 15 euroa.

Kausikorttia ei tuoda ollenkaan myyntiin PlayStation 3:lle eikä Xbox 360:lle. Jo aiemmin Activision on myös vahvistanut, etteivät Black Ops III:n vanhan sukupolven versiot sisällä ollenkaan tarinakampanjaa.

Activision on lisäksi nyt vahvistanut, että Black Ops III:n keräilyversion ja kausikortin ostajat päästetään käsiksi myös ylimääräisen The Giantiksi kutsuttuun zombiseikkailuun. The Giant tarjoaa jatkoa Black Ops II:sta tuttuun Origins-zombiseikkailuun ja palauttaa pelaajansa näin ollen vaihteeksi taas toisen maailmansodan tunnelmaan vanhojen räiskijöiden Dempseyn, Nikolain, Takeon ja Richthofenin kanssa.

Ohessa sekä The Giantista teetetty esittelyvideo että myös Black Ops III:n julkaisutraileri. Tuore Call of Duty julkaistaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle 6. marraskuuta.

Päivitys kello 15:05: Black Ops III:n kausikortin hinnaksi on tosiaan vahvistunut 50 euroa.

Lähde: Activision Games Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Der Riese oli kyllä ihan hyvä mappi.

Käyttäjän Tuntematon kuva
Tuntematon

Miksi? Voi penteleen pentele miksi tää peli ei voinu sijottua toiseen maailmansotaan. Ja miksi piti laittaa Richtofen ja muut mukavat

Käyttäjän Tuntematon kuva
Tuntematon

Miksi? Voi penteleen pentele miksi tää peli ei voinu sijottua toiseen maailmansotaan. Ja miksi piti laittaa Richtofen ja muut mukavat

Käyttäjän Tuntematon kuva
Tuntematon

...sankarit seikkailemaan. On nimittäin ainut syy miksi haluaisin nyt tän pelin. (Ja enpä taida enää kommentoida puhelimella..)

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Harmi ettei koko peli sijoitu toiseen maailmansotaan. Silloin olisi kiinnostanutkin.

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Harmi kun pitää joku Season Pass tai erikoisversio ostaa että saa tuon The Giant -kartan. Saa nähdä tuleeko ostettua... kiinnostaa kyllä.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus käyttäjältä Malarkey

Harmi ettei koko peli sijoitu toiseen maailmansotaan. Silloin olisi kiinnostanutkin.

Jep, itsellä meni tämä futuristisuuden raja siinä Black Ops 2:n kohdalla.

Nostoja