Call of Duty: Black Ops III:n pc-päivitys paikkaa suorituskykyongelmia / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Black Ops III:n pc-päivitys paikkaa suorituskykyongelmia

16.11.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Call of Duty: Black Ops III:n pc-päivitys paikkaa suorituskykyongelmia

Call of Duty: Black Ops III:n pc-versio on saanut uuden päivityksen, jonka kerrotaan korjaavan pelin suorituskykyongelmia.

Äskettäin julkaistun Call of Duty: Black Ops III:n ruudunpäivitysongelmista on poristu melkoisesti pelin julkaisun jälkeen. Black Ops III:n pc-version on kerrottu kärsivän sekä kaatuiluun johtavista bugeista että heikosta optimoinnista. Konsoliversionkaan suorituskyky ei ole saanut kiitosta, sillä grafiikkavertailun mukaan Call of Duty: Black Ops III:n yksinpelikampanja on teknisesti kovin epävakaa kokemus niin Xbox Onella kuin PS4:lläkin.

Viikonlopun aikana pelkästään Call of Duty: Black Ops III:n pc-vesioon julkaistun päivityksen kerrotaan ainakin lievittävän peliä vaivaavia ongelmia. Päivityksen yksityiskohtia ei ole julkistettu, mutta Steam-tiedotteessa sen kerrotaan korjaavan suorituskykyongelmia ja paikkaavan bugeja. Pc-kehittäjien Twitterissä saaman palautteen perusteella päivitys ei kuitenkaan ratkaise läheskään kaikkia Call of Duty: Black Ops III:n puutteita.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Itselläni hyvin toiminut, ainoastaan hostien kanssa ollu kränää. Matsit kyllä löytyy nopeasti mutta ping hyppii 100-300 välillä, saa aina pari kertaa hakia matsin uusiksi ennen kuin löytyy kunnollinen hosti.

Käyttäjän gta_iv83 kuva
gta_iv83

black ops 3 ps4 on ollut ongelmia bugi on ollut demon within tehtävässä
tulisi päivitys korjaa sen. onko muilla samaa???